söndag 17 december 2017

Katten Tessie på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Tessie på Södertälje Katthem.

Igår hade vi ju öppet hus, som ni vet. Det var sista chansen att fynda i vår second-handbutik före jul och det var glädjande många som tog chansen.

Vi fick in en välkommen peng till katthemmet.  Det var allt tur att jag hade planerat allt så väl.

Nu har vi "vanligt" öppet hus på torsdag kväll mellan 17-19, men lördagen före julafton har vi stängt.

Hoppas många tänker på att man kanske inte behöver köpa så många julklappar utan skänka en slant till ett katthem istället? Det tycker jag vore en jamarbra idé

6 kommentarer:

 1. Det var jamarroligt att det var många som kom och passade på att fynda igår. Fast när allt är väl förberett går det ju så mycket bättre.
  Jag jamade till husse att sätta in en liten slant till er i förra veckan istället för att köpa julklappar till mig och min kompis. Vi har det vi behöver ändå (mat, strö till lådorna och så godis och leksaker förstås).
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, jag såg att husse satt in en slant till oss. Det var väldigt snällt av er att avstå från julklapp till förmån för oss som inte har nåt hem än.

   Radera
 2. Som katt behöver man inte så många leksaker oftast är de roligast som vi hittar på själva;löv, små pinnar mm. Jag älskar små pinnar som jag hittar i vedkorgen, sen har jag en, enligt matte, äcklig grå mus som jag haft sen jag var kattunge - den är BÄST! = det blir pengar över till att stödja katthem. Buff Cornelia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Cornelia, du tänker så rätt! Inte behöver vi katter en massa dyra saker? Vi är ju uppfinningsrika och kan leka med massa saker som är gratis.

   Radera
 3. Vad bra att det kom i en peng till katthemmet, hoppas att många tänker till och ger en slant till katthemmet istället för något onödigt.
  Nobuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, det hoppas vi också. En del köper saker som ingen vill ha. Andra köper saker till såna som redan har allt. Då är det bättre att skänka en peng till dom som behöver och blir glada över att få nåt.

   Radera

Katten Gitte på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Gitte på Södertälje Katthem. Nu börjar man minsann märka att det närmar sig midsommar. För de kompisar som redan har egna he...