onsdag 8 maj 2013

Katten Freddy på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Freddy på Södertälje Katthem.

Idag får ni se ytterligare en bild som Klosterkatternas matte tagit på mig.

 Många kommenterade ju att de är jamarsnälla som gav oss en hel burk med godis. Det är ju alldeles riktigt. Det var bara ett fel - och ett allvarligt sådant. Det går nämligen inte att anförtro blogghjälpen en sån burk! Man måste själv se till att vi katter får det vi har fått.

Jag berättade idag att det FORTFARANDE finns godis kvar i den burken! (Snåla blogghjälpen invänder att vi fått annat godis under tiden, men det tycker jag inte hör hit).

Idag var hon här och hade möte med snälla Niclas som ordnat med all elektricitet på vårt nya fina katthem.  Det är mycket att tänka på när det gäller el. Allt måste vara säkert så det inte händer nåt här på katthemmet. Jag kollade hela mötet genom mitt fönster och blev väldigt nöjd. Niclas har grejat så att vi nog har den bästa elen i hela Sverige!

10 kommentarer:

 1. jakangänget8 maj 2013 18:57

  vet du freddy..
  du är väldigt,väldigt lik min lilla skruttan : )
  hon älskar också godis,helst dreamies kyckling
  vad är din favorit?

  tasskramar från skruttan och leon med matte sari
  men du kan kalla oss jakangänget : )

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Jakangänget. Jaså, är jag lik er Skruttan? Vad kul. Mina favoriter är sticks som köps på Lidl eller på Ö&B. Jag brukar skicka dit blogghjälpen så ofta som möjligt.

   Radera
 2. Godisproblemet jamade ju jag också om igår. Tror vi måste ta upp den frågan med jämna mellanrum. En stor och enig kattarmé är nog enda chansen till förändring.
  Skönt att veta att ni har säker el, det är verkligen jamarviktigt!
  Fin bild på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, ja vi katter måste nog förena oss i en gemensam attack mot snåla godsgivare. Kan du ta befälet? Tror att du och Sippo skulle vara utmärkta som ledare i sammanhanget.

   Radera
 3. Sveriges bästa el? *imponerad* Det tycker jag att ni på katthemmet är värda! Här tycker vi att eftersom du är ansvarig för allt annat på katthemmet så borde du vara ansvarig för allt godis på katthemmet!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, du slår svansen på spiken! Självklart borde JAG ha ansvaret för godiset här på katthemmet. Måste genast visa blogghjälpen ert förslag!

   Radera
 4. Mjau, du har så bra ideér Freddy, så du borde få ett högt pris. Den bästa elen borde alla ha
  Tass tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. M, C, T, S, ja det är jamarviktigt att ha bra el. Tänk om nåt skulle hända för att det inte fungerar *morrhårsdarr*.

   Radera
 5. Toppen med en så himla bra Niclas! Det här med godiset är ett stort problem, verkar som alla tvåbeningar gaddat ihop sig för alla får ju för lite. Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, vi har bästa Niclasen! Det värsta med godis är juu att tvåbeningar inte ens förstår hur viktigt det är!

   Radera

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem. Här på katthemmet fortsätter allt på samma sätt som det har gjort nu i några veckor. Som fl...