måndag 20 december 2010

Katten Nikita på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nikita på Södertälje Katthem.

Idag var det i alla fall så pass väder så blogghjälpen kunde ta sig hit. Och det var bra på många sätt. Först fick blogghjälpen se att jag var bra i mitt öga. Förra gången hon var här var det nämligen irriterat och kliade. Vår hälsoansvarige tittade på ögat och gjorde rent det för jag hade fått nåt skräp i det.


Sen var det också bra, för vi fick smaka godis allihop. Jag behövde det idag för jag var lite deppig. Kanske var det för att jag och många av mina kompisar måste fira jul på katthemmet. Men då sa blogghjälpen att julen är bara några dagar som alla andra dagar. Det blir vad man gör dem till och vi gör som vanligt. Fast lite extra god mat kanske det kan bli. Hon lovade att komma hit på julaftons morgon och hjälpa till att ta hand om oss.

Sen var vi glada igen, för nu ser vi julen som andra dagar. Och rätt som det är ”händer det” säger blogghjälpen. Jag vet vad hon menar.

14 kommentarer:

  1. Skönt att ögat är bra igen och så fick du godis på det också. Det där med jul ska du inte fundera så mycket på. Det är något lustigt påfund för våra människor och det enda de gör är att springa runt och slösa pengar. De kunde väl ge pengarna till er istället?

    SvaraRadera
  2. Vilken tur att ögat är bra igen, det är ju viktigt att kunna se ordentligt. Till exempel för att kunna jobba med väderknappen.
    Är också glad för att du och de andra fick litet godis. Synd att du inte har egna människor än att ta hand om, men det är gott att veta att du har det så bra som möjligt i alla fall!

    SvaraRadera
  3. Skönt att ögat inte bråkar med dig mer. Det kan irritera väldeliga om man får något i ögonen, det tycker matte också. Vad bra att ni får lite smaskigare mat på julen. Det är ju en väldigt bra form av firande, tycker vi. Kurr och burr.

    SvaraRadera
  4. Jag jamar instämmande med Sippo, julen skall ni inte fundera så mycket på. Tvåbeningarna brukar bara stressa runt då. Enda bra med julen är att det brukar bli mer godis då, och att matte är hemma några dagar extra så vi kan gosa. Du får hälsa och tacka för det jättefina julkortet jag fick från katthemmet idag! *svansdans* Tänk, ett eget julkort! Det har jag aldrig fått förut. Bra att du äntligen fick lite godis idag! *nosbuffar*

    SvaraRadera
  5. Vad skönt att Blogghjälpen kom idag så att ni fick träffa henne och fick godis! Vi jamar som Blogghjälpen: Plötsligt händer det och vi hoppas att ni känner att vi är med er. Nosbuff

    SvaraRadera
  6. Så skönt att ditt öga är bra igen, mjauu.
    Vi gissar att du ngn gång på det nya året, får en fin familj att komma hem till, håller tassarna hårt på det.
    Så bra att blogghjälpen kunde komma och ger er godis iaf.
    Du får INTE tappa modet,Nikita, vi tänker på dig hela tiden.
    säger som Dui och Deco: plötsligt händer det.


    Tassekram på dig du fina katt.


    Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan

    SvaraRadera
  7. Nu är en trasslalapp på väg till er genom cybern. Den kommer på postgirot som börjar med 38 och slutar med -9
    God Jul önskar
    M & V

    SvaraRadera
  8. Sippo, precis på pricken vad jag tycker. Springa runt och slösa pengar när det finns de som verkligen skulle behöva dem!

    SvaraRadera
  9. Gustav, det är nästan omöjligt att jobba med sån finmekanik som jag håller på med om inte ögonen är i trim. Godiset var både välförtjänt och gott.

    SvaraRadera
  10. Findus, Isak och Rasmus, jag tycker vi får bra mat här jämt. Vi får samma torrfoder för det mesta och blötmaten behöver vi inte äta om vi inte vill.

    SvaraRadera
  11. Alice, det var kul att du uppskattade julkoret. Och julen har jag nästan glömt bort redan. Vem tycker det är kul med massa stress?

    SvaraRadera
  12. Dui och Deco, ni ska veta att jag känner att ni och alla bloggkompisar är med mig. Annars hade det nog varit betydligt deppigare att bo hör.

    SvaraRadera
  13. Mimmi, Chicko, Tarzan, Sessan, jag tänker verkligen inte tappa modet. Vi ska kämpa så länge det behövs, säger blogghjälpen.

    SvaraRadera
  14. Mozart & Vincent, vad snällt att ni skickat en trasslalapp! Tänk om alla gjorde det istället för att lägga massa pengar på julklappar!

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu börjar jag äntligen känna mig lite varm i pälsen. Det är inte så farligt att vara bloggkatt, me...