lördag 26 september 2009

Katterna Ravioli och Ravelli berättar


Hej, det är Ravioli och Ravelli på Södertälje Katthem.
Idag är det min, Ravellis, tur att berätta. Jag ska sticka emellan med att berätta lite om våra strategier. Det är ett ord som blogghjälpen har lärt oss – man måste ha strategier.

Vår strategi på katthemmet har varit att så fort det kommer in nån i rummet rusar vi fram till burdörren och talar om för dem som kommer att vi är där och att vi vill bli kelade med. Vi frågade blogghjälpen om hon tyckte vi skulle ändra strategi, eftersom vi inte fått nån intresseanmälan ännu. Men hon sa att man ska hålla fast vid en bra strategi och att vi säkert kommer att få ett bra hem snart. Vi måste bara ha lite tålamod.

Hon berättade också att en av oss faktiskt fått en intresseanmälan, men hon ville inte säga vilken för då kanske den andra skulle bli ledsen. Och förresten spelar det ingen roll, sa hon, för ni ska gå tillsammans. Vi kommer inte att dela på er. Då blev vi lugna.

Sen har vi en strategi till. Och den går ut på att varje gång nån öppnar vår burdörr smiter vi ut! Vi sa till blogghjälpen att hon har ju sagt att man ska hålla fast vid sina strategier. Då sa hon att det där knappast var nån strategi utan snarare bus, och att vi gärna fick sluta med det. Men det tänker vi inte göra, för det är jättekul att smita ut och se sig om lite i rummet utanför buren.

I morgon är det öppet hus igen mellan 15-17 här på Morabergsvägen 6D. Kom till oss då.

Ravelli

6 kommentarer:

 1. Hej busfrön!

  Håller tummarna för att den som lämnat in en intresseanmälan tar sitt förnuft till fånga och tar er bägge två.

  Busa och springa ut ur buren...... inte snällt tycker vår matte men vi tyckte att det var kul.
  Ser med spänning fram mot morgondagens berättelse.

  Kram från Krypto och Mysis

  SvaraRadera
 2. Vilken tur att ni kommer få hålla ihop när ni får ett nytt hem. Att ni busar visar ju också att ni är friska och roliga. Det är väldigt viktigt. Vi håller fortfarande tassarna för er.

  SvaraRadera
 3. hej era små busfrön!
  va snygga ni är.
  hoppas ni hittar ett hem snart!
  /tassviftningar och svansvajande från murre och pip.

  SvaraRadera
 4. Hej Krytpo och Mysis. Ännu har inge tagit sitt förnuft tillfånga ch lämnat intresseanmälan på oss två, men det komer säger blogghjälpen. Och visst är det kul att busa. Vi har nog hört att ni också busar en hel del... Rvioli och Ravelli.

  SvaraRadera
 5. Hej Sipo. Man måste ju busa och ha lite roligt även om man bor på ett katthem. Eller kanske särskilt då. Det är jättesnällt av er att hålla tassarna för oss. Det kommer att hjälpa oss, var så säkra. Ravioli och Ravelli

  SvaraRadera
 6. Hej Murre och Pip. Vad bra att ni både vajar med svansen och viftar med tassarna. Detkommer att hjälpa oss, det är vi säkra på. Vi fortsätter busa tills vi får ett hem. Ravioli och Ravelli

  SvaraRadera

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem. Tänk vad livet går upp och ner för oss katter. Vi hinner bara glädja oss åt att Mamma W v...