lördag 4 maj 2019

Katten Gitte på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Gitte på Södertälje Katthem.

Trots alldeles tom mage har jag nu tagit tass om öppet hus. Ni kan se på bilden hur TOM min matskål är. Ni ser säkert också att jag egentligen är väldigt mager. Tur att jag har päls som gör att jag överhuvud taget syns.

Annars gick allt bra. Blogghjälpen var inne och gosade med mig, men jag hoppde ganska snabbt ner och visade på min tomma skål. Tror ni hon fattade vinken?

10 kommentarer:

 1. Vilken tur att du orkade tassa Öppet Hus. Usch, vad båda matskålarna ser tomma ut.
  Det verkar som om ni behöver många förstoringsglas på katthemmet. Ett eller flera till blogghjälpen och sedan andra så att man kan se både om det finns godis och mat överhuvudtaget. Snart behöver man väl ett förstoringsglas för att se om du är hemma också. Som du mjauade, tur att du har päls så att du syns.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, jam jag kämpar på in i det sista. Men alla ska veta att det kostar på!

   Radera
 2. Jam den bilden säger mer än tusen ord. Tomma skålar och du ser jättehungrig ut. Fast husse säger att det är farligt om man väger för mycket (som han gör) för då kan man få otäcka sjukdomar. Frågan är om det är bättre att svälta?
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, precis som om det inte vore farligt om man väger för LITE? Som jag gör.

   Radera
 3. Du syns absolut Gitte! Väldigt stilig är du trots den tomma skålen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Cirkus Boman, tycker du det? Fast jag skulle vara ännu stiligare med full skål.

   Radera
 4. Oj så det ekar! Inte en gnuttans så långt ögat set. Tyvärr tror jag inte Blogghjälpen förstod tassen. De väljer liksom att inte förstå( så är det hos oss i alka fall) Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, oj, har ni det lika eländigt? Stackars er.

   Radera
 5. Oj, vad mycket lång vacker päls du har! Undra på att vissa somliga tror att du behöver banta. Det är ju all päls som väger!

  Nu när din vackra päls har växt ut så fint är det inte konstigt att din vikt ökat. Lång, tät, vacker päls väger nog rätt mycket. Och pälsen på svansen ser ut att väga en hel del. Det är inte alls säkert att det finns så mycket katt inuti pälsen. Det borde vissa somliga förstå och fylla matskålen med allt möjligt gott. Så där tom ska inte en matskål vara, nu när du bara är en liten katt inuti en jättepäls - som säkert är tung att släpa omkring på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Marie, visst är det pälsen som väger. Utan den tror jag inte jag skulle synas alls.

   Radera

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem. Idag har det blåst så vi har hört det ända in på katthemmet. På vissa håll har det regnat på h...