lördag 19 maj 2018

Katten Tessie på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Tessie på Södertälje Katthem.

Jag antar att ni undrar om jag redan gått under av svält? Jam, det är nära, men jag  kämpar på trots att jag inte får nåt godis alls! Lite mat får jag ju och det är väl det som gör att jag fortfarande orkar ta mig ut i korridoren en stund, men lätt är det inte.

Jag sköter förstås mitt jobb ändå. Idag har jag t ex både tagit hand om öppet och och instruerat blogghjälpen hur hon ska säga på SVEKATTs årsmöte. Hon har kommit hem från mötet nu och berättat att hon blivit vice ordförande i SVEKATT. Så nu lär jag få ännu mer att göra! Puh!

8 kommentarer:

 1. Oj då, då får man säga grattis till blogghjälpen, men oj vad mycket mer jobb du kommer att få. Fast det klarar du ju galant.
  Jackis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jackis, jam, för hennes del blir det ju inte så stor skillnad - men för mig!

   Radera
 2. Det känns bra att blogghjälpen blivit vice ordförande i SVEKATT. Ordning och reda där också med andra ord.
  Blogghjälpen är bra på allt utom det där med godistilldelningen då..
  Hon är ju helt beroende av din hjälp på katthemmet så du måste ju få tillräckligt med energi.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, blogghjälpen skulle behöva gå en kurs i näringslära. Hon fattar inte alls att allt jobb jag gör kräver massor av energi.

   Radera
 3. Jamarskojsigt för blogghjälpen och vi gillar svekatt! Men vi blir lite oroliga när de väljer en vice ordförande som är så snål med godis och nästan svälter sin bloggat. Tänk om det beteendet börjar sprida sig till hussar och måttet? *orolig*
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, jam - den oron är befogad! Jag vet inte vad som händer nu.

   Radera
 4. Oj, nu får du ännu mer att göra när du hela tiden måste ge blogghjälpen direktiv när hon ska uttala sig i inom SVEKATT! Kanske måste du snart ta hjälp av Smulan på heltid för att orka med alla dina åtaganden och förpliktelser??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, Smulan hjälper mig redan väldigt mycket. Vi samarbetar jamarbra.

   Radera

Hej, det är Benny på Södertälje Katthem. Igår hade vi styrelsemöte på katthemmet. Jag hade förstås ordnat med allt som behövdes. Den vik...