fredag 26 januari 2018

Katten Tessie på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Tessie på Södertälje Katthem.

Idag var blogghjälpen här en stund. Hon kom in i vår bur och klappade först Smulan, sen mig. Jag satt i min stol, som jag brukar.

Smulan gick förstås ut ur buren när dörren var öppen. Då stod blogghjälpen i dörren och pratade med vår verksamhetschef. Plötsligt sa hon "det händer nåt bakom din rygg". Då vände sig blogghjälpen om, lagom för att se att jag också traskade ut ur buren.

Jag gick direkt fram till min bästa kompis Smulan och buffade på henne först. Hon buffade tillbaka. Då gick jag ut på en promenad i kattsalen. Det var skönt att sträcka på sig lite!

10 kommentarer:

 1. Tycker att det låter jätteskönt att du går ut i kattsalen o sträcker på benen.
  Och där är säkert olika dofter att sniffa o följa efter.
  Du verkar bli modigare för varje dag, snart går du ut bland era besökare också.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ozzy, jam det finns mycket att se på där ute. Ska nog göra det till en vana att gå ut och kolla läget.

   Radera
 2. Så utmärkt att du får och vill ta dig ut i kattsalen. Ju mer du vågar desto mer kommer du vinna, tror jag. När du ska flytta till ditt för-alltid-hem är det bra att vara litet modig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, jam, jag börjar förstå att jag måste "moda-till" mig lite,

   Radera
 3. Vad härligt att läsa om dina äventyr även utanför buren. Vi fick brev från dig igår.
  Hoppas det finns ett jamarbra hem åt dig och Smulan tillsammans. Hade vi kunnat ta emot flera kompisar hade ni fått flytta hit säger husse.
  Nospuss

  Ps. Nu är det tredje gången inlägg vi har skrivit här har försvunnit. Vi skrev igår och berömde den fina skylten men det inlägget var borta nu. :( Ds.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, vad konstigt att inlägget försvann igår. Jag gillar ditt inlägg så jag vill inte att det försvinner!

   Radera
 4. Så mysigt och så modigt av dig att nu spatsera runt i salen. Och eftersom du är bloggkatt är det ju extra bra - då kan du ju checka varje liten vrå!?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, jag börjar känna att det är dags att jag som bloggkatt börjar känna mina kompisar i de andra burarna lite bättre. Då måste man gå ut ur sin egen bur.

   Radera
 5. Oj vad roligt för dig att tassa runt i salen utanför buren. Snart kommer du att vilja vara där hela tiden och kolla så att allt går rätt till.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, jam, jag märker ju att det är rätt kul att kolla vad alla håller på med.

   Radera

Katten Benny på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Benny på Södertälje Katthem. Ibland önskar jag att jag bodde i ett annat land. Inte för att jag vantrivs här, för jag har ha...