fredag 15 december 2017

Katten Tessie på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Tessie på Södertälje Katthem.

Allt fixat inför sista öppet hus med fika och second handbutiken öppen före jul! I morgon är det nämligen dags för det. Fast sen har vi ju "vanligt" öppet hus på torsdag också förstås, men då är inte butiken öppen.

Jag har laddat butiken med massa fina saker inför julhelgen. Ni anar inte hur mycket fina saker det finns! Vad sägs om en liten (23 tum) extra-TV med inbygd DVD-spelare till exempel? Den kan var bra att ha inför helgerna.

Jam, det var bara en av alla fina saker. Men det viktigaste är förstås vi katter - vi som fortfarande väntar på vårt egna för-alltid-hem. Vi kommer vara där i morgon!

8 kommentarer:

 1. Tänk om vi inte haft så långt till er. Då hade husse stått utanför dörren och väntat när ni öppnar. Verkar finnas massor med fina fynd att göra. Den där TV:n t.ex.... Dessutom finns det ju så många underbara katter att hälsa på också.
  Husse har sagt att till våren eller sommaren ska han lura med en kompis på en utflykt till katthemmet.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, vad kul det vore om husse kommer! Fast kanske bor jag inte kvar här då.

   Radera
 2. Mjau vad roligt det vore att komma och hälsa på, men jag bor långt borta och ska liksom Björn försöka lura med en kompis till våren eller sommaren och hälsa på dig och alla andra. Det vill säga om du fortfarande bor kvar på katthemmet och inte har fått ett föralltidhem redan.

  Fd hemlös

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, jag hoppas jag har fått ett för-alltid-hem när ni kommer, men det kommer nog finnas en ny bloggkatt här då som ni kan hälsa på.

   Radera
 3. Oj vad fina saker du verkar ha till salu.
  TVn verkar ju vara något som borde klirra till i kassan hos er.
  Hoppas det kommer jäätttemånga tvåbeningar till er imorgon som också har slantar kvar i julbörsen.
  Och givetvis att dom vill ha en gosig kisse som familjemedlem.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ozzy, jam, vi har jättefina saker här, och gott fikabröd också. För att inte jama om alla fina katter!

   Radera
 4. Du och dina medarbetare är värda all beundran för jobbet ni lägger ner, jag vet minsann att bakom öppet hus med fika och försäljning ligger en massa planering och arbete! Hoppas det blir bra väder, och inte halkigt, så att du och de andra för god lön för mödan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, eftersom jag ju är ansvarig för alltihop så blir det förstås mycket jobb för min del. Lite kan jag ju delegera, men inte så mycket.

   Radera

Katten Benny på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Benny på Södertälje Katthem. Ni som läste bloggen igår kanske blev rädda när jag berättade att jag var skräckslagen när jag ...