En katt på Södertälje Katthem bloggar

torsdag 5 maj 2016

Katten Miranda på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Miranda på Södertälje Katthem.

Nu har det varit öppet hus igen. Det kom inte så många, men det trodde jag inte heller när det var så fint väder. Människor tänker på annat än hemlösa katter då tyvärr.

Jag fick i alla fall en del gos, bland annat av blogghjälpen. Det var mysigt. Vi pratade lite också. Hon sa att hon tyckte jag var både vacker, klok och modig. Hon sa att det inte är så lätt att våga bli en goskatt när man haft det så tufft som jag. Bra att hon förstår.

Sen har jag ordnat med en ny sak. Nu kan man SMS:a en slant till oss via mobilen om man vill!  Man gör så här: skicka ett SMS till 72456 med text: katthem20, katthem50, katthem100, katthem200 eller katthem500 (utan mellanslag). Och jag kommer som vanligt att kontrollera att varje krona som kommer in på katthemmets konto bokförs som det ska!

11 kommentarer:

 1. Tycker också att det är synd att inte tvåbeningarna förstår sitt eget bästa och skaffar en alldeles egen myskatt.
  Men det var ju ändå bra att du fick egen tid att prata med blogghjälpen.
  När du nu fixat detta med SMS pengarna så kan du även lägga till en ny titel på ditt CV, du har blivit en Revisorskatt.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ozzy, jaaam, det har du rätt i! Nu är jag Revisorskatt också.

   Radera
 2. Jag tycker också att du ser ut som och verkar vara en jamarfin katt! Och nånstans finns den människa som söker just en sån som du. Vi är många som väntar tillsammans med dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, det känns skönt att inte vara ensam när man väntar på sina människor. Jag har många vänner som du som tur är.

   Radera
 3. Självklart är det inte alltid så lätt att våga bli goskisse när man har tuff bakgrund. Men tur du får öva dig i din takt <3 Lille Dio (fd Elis) har kommit på att gosa är jäääättemysigt nu :-) Blir lättare när man hittar sin rätta människa :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Djurfamiljen, Dio har haft en väldig tur. Kanske kommer en sån matte eller husse till mig också en dag?

   Radera
 4. Synd att det inte kom så många besökare idag. De kanske lekte solkatter som vi? Men vi är så imponerande av dig som har vågat bli en goskatt och har sån koll på katthemmet. Tänk om du inte fanns där och hjälpte dem, hur skulle det gå då? Jamarbra idé med sms bidrag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Micke och Molle, utan en bloggkatt tror jag hela katthemmet skulle rasa samman. Men nu finns en sån!

   Radera
 5. Det kanske berodde på det fina vädret att det inte kom så många. Så fort solen kommer fram är folk så otroligt upptagna.
  Himla bra idé att kunna hjälpa via sms! Snabbt och smidigt. Undrar om det funkar med kontantkort?
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nalleman64, vet inte om det funkar med kontantkort, men det borde det ju göra. Det är ju också betalt redan.

   Radera
 6. Vi jamar med Blogghjälpen, du är en klok och modig katt! Snart kommer dina människor tror vi. Bra att man kan sms:a en slant också, vi har drillat matte hyfsat så vi ser till att det kommer en slant varje månad. Nosbuffar

  SvaraRadera