söndag 9 juni 2024

Blogghjälpen har ordet

Så här såg det ut när Hanina flyttade till sitt nya hem i onsdags. Hon hade packat både filt och en leksak hon fått från blogghjälpen. Hoppas hon och hennes systrar kommer trivas med varandra nu.

I och med detta kommer den här bloggen att avslutas. Sedan starten 2009 har jag gjort 3855 inlägg i bloggen och genom den träffat många trevliga människor. Det har varit mycket givande för min del.

Det finns fortfarande många som följer mig och jag hade nog fortsatt ett tag till om jag haft bättre insyn i katthemmets verksamhet än jag nu har men saker förändras med tiden.

Jag kommer så klart inte kunna hålla mig borta från arbetet med hemlösa katter, men jag kommer jobba mer brett och kommer inte vara knuten till Södertälje Katthem längre.

Bloggar är kanske lite ute numer, men eftersom jag vet att flera läst min blogg tror jag den tjänat ett syfte. Kanske kommer den leva vidare så småningom men med mina egna eller andras katter eller kattrelaterade ämnen. Vi får se.

Jag vill med dessa rader tacka alla som följt och stöttat mig och de katter jag skrivit om genom åren. Det känns så klart märkligt att inte ha kvar bloggen men inget varar för evigt.

Ta hand om era katter och kom ihåg att många behöver er hjälp på många sätt. Det finns fortfarande alldeles för många hemlösa katter.

Varma hälsningar

Blogghjälpen

måndag 3 juni 2024

Katten Hanina på Södertälje Katthem har nåt spännande att berätta


Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem.

Ni som följt bloggen ett tag vet ju att det kan gå undan här. Det gör det nu med.

Det är nämligen så att jag ska flytta! Antagligen redan på onsdag. Ni vet ju också att vi brukar var väldigt noggranna med att undersöka hemmet innan vi får flytta. Men i mitt fall är hemmet redan undersökt och godkänt.

Undrar ni hur jag vet det? Jo, mina systrar bor redan där! Jag ska få flytta till dom! Jag längtar så efter dom och att få undersöka mitt blivande hem och mina människor. Det är så spännande så jag kan knappt hålla tassarna i styr när jag ska blogga.


Men nu måste jag packa. Tiden går så fort och det är viktigt att jag får med allt, min röda filt som jag fått av blogghjälpen bland annat.

Jam, det här är alltså mitt sista blogginlägg. Jag tror blogghjälpen kommer uppdatera bloggen lite i helgen.

Tack alla som följt mig på min resa Ni har varit så snälla.

Blogghjälpen har ordet

Så här såg det ut när Hanina flyttade till sitt nya hem i onsdags. Hon hade packat både filt och en leksak hon fått från blogghjälpen. Hoppa...