söndag 13 augusti 2023

Katten Kendra på Södertälje Katthem berättar


Hej, det är Kendra på Södertälje Katthem.

Nu har blogghjälpen också varit sjuk, så det är inte bara jag som inte mår riktigt bra.Då har det varit svårt att hinna med att blogga, men idag gör vi det.

Kanske kommer vår vettis i veckan och då ska jag kanske utredas igen. Det gillar inte jag, men jag gillar så klart inte att inte må bra heller. Vi får se hur det går.

Igår hade vi öppet hus som vanligt. Numer har second handbutiken öppet samtidigt som katthemmet på lördagar, 13-15. Det har blivit så fint i butiken nu, så ni som inte varit där måste komma! Sen var det en privat loppis i Tumba igår och de skänkte halva intäkten till oss på Södertälje Katthem. Kan ni tänka er vilka snälla människor det finns. Vi är så tacksamma när människor ställer upp för oss på olika sätt.

4 kommentarer:

  1. Usch inte mera sjukdomar nu. Hoppas i alla fall att blogghjälpen mår bra nu igen och faktiskt även att vettisen får kolla upp dig igen även om det inte är kul. Viktigast är att du får må bra även om det tar lite tid och kanske behövs en medicin till hjälp.
    Så himla snällt av den andra loppisen att skänka pengar till katthemmet. Det måste vara någon som tycker mycket om katter som har den loppisen. Hoppas många handlar där och hos er naturligtvis.
    Att hjälpa de som verkligen behöver och förtjänar hjälp är det finaste man kan göra.
    Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, nä jag vill inte heller ha fler sjukdomar nu, men ibland rår man inte över saker i livet. Det pågår diskussioner mellan flera vettisar om vad jag kan lida av. Nåt är det uppenbarligen - men vad? Jag vill ju bara må bra.

      Radera
  2. Vad skönt att blogghjälpen är bättre nu. Vi hoppas verkligen att vettisen kommer i veckan och att hon kan ta reda på vad som gör att du inte mår bra. Som Björn säger, finns det medicin som kan hjälpa och vi får hoppas att det räcker för dig.
    Du glömmer väl inte att säga till hur det går med vettisen?
    Det är så uppmuntrande att se att andra loppisar också hjälper er katter som varit hemlösa och behöver hjälp. Det finns så många elaka människor, så det värmer i hjärtat att höra om de som vill hjälpa er. Ni behöver all hjälp ni kan få.
    Nosbuffisar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, grejen är att man provat olika mediciner men ännu inte hittat den rätta uppenbarligen. Människor som på olika sätt hjälper oss gör att vettisen kan söka vidare så jag får bli frisk. Det är ju vad jag och alla andra här vill.

      Radera

En katt på Södertälje Katthem behöver ett eget hem: Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

En katt på Södertälje Katthem behöver ett eget hem: Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar : Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem....