söndag 25 juli 2021

Katten Stina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Stina på Södertälje Katthem.

Som jag sa förut så jobbar vi på som vanligt.  Vi är vana att jobba här på katthemmet och vi vill inte att nån adopterar oss som inte är helt säker på att vi ska bo hos dom.

Många tröstar oss och säger att det kommer fler chanser. Hoppas ni har rätt.

Om ni känner nån som ni tror skulle vara rätt matte/husse för oss, så kontakta katthemmet, GENAST.

Det måste ju finnas ett hem för oss också? Tycker inte ni det?

6 kommentarer:

 1. Du ska inte vara ledsen. Det är klart det finns ett hem för er också. Det gäller bara, som du säger, att hitta det alldeles rätta hemmet. Det kommer så småningom. Ni kommer att få ett hem, var så säkra på det.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, nä, jag är inte ledsen. Jag litar på er som säger att det finns ett hem för oss också.

   Radera
 2. Visst finns det ett hem åt er också. Men det skall vara ett riktigt bra hem! Därför är det bättre att vara kvar på det trygga katthemmet tills rätt tillfälle dyker upp. För det gör det - garanterat.
  Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn. jam, vi vet att det är bättre att vänta på rätt hem än att flytta till nåt där man inte kan ta hand om oss på ett bra sätt.

   Radera
 3. Det är alltid tråkigt när förhoppningar grusas. Men det är verkligen stor tur att det finns katthem där snälla människor ser till att katter har det bra. I väntan på ert nya hem är det skönt att veta att ni inte behöver tassa omkring hungriga i alla fall!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lisa, när, här får vi bra mat och skötsel. Det går verkligen ingen nöd på oss.

   Radera

Katten Rafael på SÖdertälje Katthem berättar

Hej, det är Rafael på Södertälje Katthem. Som ni vet har vi haft och har mycket att göra här på katthemmet. Att vara bloggkatt är minsann in...