En katt på Södertälje Katthem bloggar

måndag 15 maj 2017

Hej, det är Nina på Södertälje Katthem.

Ni vet väl att det finns människor som inte förstår hur man tar hand om en katt? För att få vissa att inse att vi inte är några slit-och-släng-varelser har snälla Lena på SVEKATT  gjort ett gäng jättefina
filmsnuttar från SVEKATT . De får ni gärna titta och och dela till så många ni kan!

6 kommentarer:

 1. Människor verkar aldrig lära sig heller.
  Bara för några dagar sedan läste matte o husse om att någon hittat kattungar i en skokartong på en soptipp.
  Dom hittades i sista sekunden, en natt till och dom hade somnat bort för alltid.
  Man ryser när man tänker på det.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ozzy, det finns tydligen människor som föds helt utan känslor. Hoppas de inte kommer i vägen för oss.

   Radera
 2. "Det här innehållet är inte tillgängligt just nu
  Länken du gick in på kan ha gått ut eller så kan sidan bara visas för personer i en målgrupp som du inte är del av." Så står det när jag klickar på länken. Konstigt att det ska behövas en film att vi inte är slit-och-släng-varelser? Hur ointelligenta är människor egentligen? Åtminstone en del av dem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, oj, ska höra om det inte går att se filmerna via Youtube eller liknande. De kanske bara finns på Facebook nu. Visst är det konstigt att man ska behöva upplysa om så självklara saker? På en del har visst skaparen glömt installera nån hjärna.

   Radera
 3. Jag blir så arg och ledsen när jag hör hur illa alltför många tvåbeningar behandlar katter (och andra djur). Det som är en liten tröst är att det finns snälla tvåbeningar också som de på katthemmet. Tänk vilken bra värld vi skulle kunna ha utan krig och elaka tvåbeningar.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nalleman64, ja, det finns ju möjligheter till ett paradis här på jorden, men vissa människor förstör den möjligheten.

   Radera