En katt på Södertälje Katthem bloggar

söndag 8 maj 2016

Katten Miranda på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Miranda på Södertälje Katthem.

Så var dagens öppet hus klart. Det kom lite folk idag. De handlade lite på loppisen så vi fick in en slant. En, eller kanske två av mina kompisar fick en intresseanmälan. Annars händer inte så mycket på den fronten just nu. Antar att en del inte vill skaffa katt innan semestern.

Själv kan jag inte tänka mig ett bättre sätt att fira semester på än att umgås med sin katt. Det är ett utmärkt tillfälle att lära känna en ny katt också. Har ni tänkt på det?


8 kommentarer:

 1. Ett utmärkt sätt att tillbringa semester på! Kanske vet inte folk heller att vi faktiskt har pensionatet, ifall de behöver resa, varför man nu skulle resa om man har en katt hemma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Cirkus Boman, jam, varför ska man resa bort om man har katt hemma?

   Radera
 2. Katten Sven8 maj 2016 19:19

  Matte var in en sväng på Öppethus och lämnade lite loppisgrejer - Hon hälsade även på dig och berättar att hon var mäkta imponerad av den pondus och skarpnoshet du utstrålade - många av dina kompisar sov men Miranda satt vid sin burdörr och kollade att alla skötte sig!! ps. Matte tyckte du såg alldeles lagom ut och förstår inte vad bantning ska vara bra för, hihihi...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, vad synd att blogghjälpen inte träffade matte. Alltid trevligt att jama lite. Tänk att nästan ingen förstår varför jag ska banta!

   Radera
 3. Instämmer - det finns inget bättre sätt att spendera sin tid på en tillsammans med en kisse! Gosig och mysig och helt enkelt världens bästa sällskap.
  Det är bättre att det kommer några som är seriösa än många som är mindre seriösa och hälsar på under Öppet hus. Det viktigaste är ju att det är riktigt bra hem som kan erbjudas dig och dina kompisar. Hem fulla av kärlek, gos och godis.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nalleman64, det är precis ett sånt hem jag och alla mina kompisar söker.

   Radera
 4. Det absolut bästa sättet att få vara med sin katt hela tiden! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, jam, då behöver man ju inget mer!

   Radera