En katt på Södertälje Katthem bloggar

onsdag 25 maj 2016

Katten Miranda på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Miranda på Södertälje Katthem.

Idag har jag tagit tass om vettisen som varit på katthemmet.  Hon ska flytta sin mottagning i Gnesta till Kullagatan 4. Det är invigning på lördag!

Om jag hade tid skulle jag åka dit, men det har jag ju inte. Får se om jag skickar dit blogghjälpen. Nån borde ju visa att Södertälje Katthem är en av Emma Ekmans bästa kunder?

Annars kommer vi finnas på loppis på Marenplan i Södertälje på lördag och sen blir det STORLOPPIS på katthemmet på söndag mellan 13-16! DET kan väl ingen som bor hyfsat när missa?


6 kommentarer:

 1. Hoppas att det kommer jamar mycket folk till era loppisar och att dom gör av med JÄTTE mycket pengar hos er.
  Det är nog bäst att du skickar blogghjälpen till eran fina vettis invigning.
  Jag tror att du behöver andas ut lite o vila då.

  Ozzy

  SvaraRadera
 2. Spännande att Emma ska få nya lokaler. Ska kolla in stället nästa gång det är dags för det årliga sticket i pälsen.

  SvaraRadera
 3. Oj vad mycket som händer runt dig. Tror att det kan vara bra om du skickar blogghjälpen till Emma så får du vila lite. Vi ska se om vi kan skicka matte att köpa massor på loppisen. Hon pratar om att vi ska åka brummis till landet men inget bestämt..

  SvaraRadera
 4. Den vettisen är ju guld värd så hoppas flytten går bra. Ni är ju en av hennes bästa kunder men jag har även förstått att hon har ett stort hjärta för djur.
  Hoppas blogghjälpen åker dit på invigningen.
  Hoppas även det kommer massor med folk på loppisen! Själv har jag ju över 20 mil dit så det blir lite långt att åka tyvärr. Annars hade jag så gärna velat träffa dig också.
  Nospuss

  SvaraRadera
 5. Hoppas du hade en skön nästan-ledig-dag idag?! Men jag ser ju att många planer rör sig i ditt huvud hela tiden! Så synd att jag inte kan komma på din loppis, det hade varit jamarkul!

  SvaraRadera
 6. Va kul att er duktiga veterinär flyttar sin klinik närmare :-) Tycker det verkar jättebra att skicka blogghjälpen på invigningen.

  SvaraRadera