söndag 5 december 2021

Blogghjälpen har ordet

Ja, så var det dags att sammanfatta den senaste bloggkatten igen. Att Foppa inte var så blyg som han låtsades där han satt bakom sina pelare på katthemmet visste vi. När man gick in till honom och gav honom lite tid så stångades och gosade han gärna. Vi visste att det fanns en annan katt bakom fasaden alltså.

När vi sen fick se film på facebook redan dagen efter han flyttat måste jag erkänna att jag ändå blev lite förvånad över att han anpassat sig så snabbt till sitt nya hem. Kompisen Folke/Odin hjälpte uppenbarligen till. Foppa var jätteblyg i början, men så fick han syn på Folke/Odin och då förstod han att det här var hans hem och - "resten är historia" som man brukar säga.

Nu kan jag inte räkna med att det alltid kommer gå så här fort för kommande bloggkatter att få nya kanonhem. Det är viktigt att det blir rätt hem också och då får det ta den tid som behövs.

Självklart saknar vi Foppa men vi är också så glada över att han nu är hemma.

Snart kommer en ny bloggkatt att presentera sig. Följer ni med på den resan också?

torsdag 2 december 2021

KAtten Foppa på Södertälje Katthem har nåt viktigt att berätta


Hej, det är Foppa på Södertälje Katthem.

Jag tror nog att ni alla har märkt att blogghjälpen håller på att tappa greppet. Hon säger ju att hon försöker hitta bloggkatter på katthemmet som hon tror kommer få sitt ett tag så att ni som följer oss ska hinna lära känna oss.

Min företrädare André hann göra 5 inlägg. Jag som följde efter gör nu mitt tionde och sista inlägg som bloggkatt!

Jo, det är sant! Jag har flyttat till mitt nya hem precis nu.

Ni kanske kommer ihåg att jag skrev om min kompis som hade ett skadat öga när vi kom till katthemmet. Det ögat fick opereras bort och han har fått ett kanonhem.  Men... nu är jag på väg till samma hem!

Det är inte bara så att jag får ett toppenhem, jag får träffa och leva ihop med min kompis sen innan vi kom till katthemmet. Kan det bli bättre?

Det har varit på tal ett tag att det skulle bli så här, men eftersom inget var bestämt ville jag inte skriva om det. Tänk om det inte blivit så! Men nu har det blivit så.

Ni får försöka ha överseende med blogghjälpen som väljer så tokigt, men både hon och alla andra är glada när hon har fel på det här sättet.

Jam, så kan det gå. Jag vill i alla fall tacka er alla som följt mig. Snart kommer nog en ny bloggkatt att presenteras. Hoppas det går fort för den katten också att få ett nytt, jättebra hem.


Blogghjälpen har ordet

Ja, så var det dags att sammanfatta den senaste bloggkatten igen. Att Foppa inte var så blyg som han låtsades där han satt bakom sina pelare...