torsdag 9 juli 2020

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem.

Jag hade tänkt ta det lugnt idag och vila mig lite efter allt som hänt. Ni som följt bloggen vet ju att det hänt mycket här på sistine.

Men, så fick jag så klart ta tass om Årsmötet! Inte nog med att jag måste ordna med alla dokument, annonsera att alla betalande medlemmar kunde delta om de anmälde sig i förväg (eftersom man bara får vara högst 50 personer närvarande vid ett möte) och, inte minst övervaka mötet.

Det hölls nedanför mitt fönster utanför katthemmet. Jag hade ju instruerat blogghjälpen vad hon skulle säga och vid såna här tillfällen finns det faktiskt en fördel med att vara döv! Jag kunde ju läsa varenda ord de sa på deras läppar! Det gick inte att fuska där inte!

Det kom några regndroppar under själva mötet men allt gick bra.

Eller, bra och bra. Blogghjälpen blev omvald som ordförande, vilket kommer innebära mycket mer arbete för mig. Alla vet ju att hon behöver hjälp med precis allt! Det är bara att slicka i tassarna och jobba på!

8 kommentarer:

  1. När vi läser detta blir vi glada för tre saker:
    Att årsmötet kunde bli av trots dumviruset.
    Att du kunde övervaka att allt gick rätt till genom fönstret.
    Att Blogghjälpen fortsätter som ordförande. Ni jobbar ju bar ihop hon och du (om hon gör som du säger).

    Detta var tre saker som fick oss på jamarbra humör!
    Vila dig ordentligt ikväll och imorgon nu!
    Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, även om det betyder mycket jobb för mig så tycker jag att det var bra att just mina förslag gick igenom på mötet. Nu kan jag driva godisfrågan på allvar!

      Radera
  2. Det känns verkligen tryggt att du övervakade mötet!
    Vi tycker också att det är bra att blogghjälpen blev vald igen. Visserligen behöver hon er hjälp med det mesta och är totalt hopplös när det gäller godisfrågan, men ni samarbetar ju så bra.
    Hur gick det förresten med godisfrågan?
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, det var mest för att jag vet hur jag ska hantera blogghjälpen som jag röstade för att hon skulle bli vald!

      Radera
  3. Så fint att årsmötet gick riktigt bra. Och att blogghjälpen blev omvald som ordförande betyder ju att det egentligen är du som bestämmer allt. Bättre kan det väl knappast bli?!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Marie, jam, fast jag hade nog bestämt även om det blivit nån annan faktiskt.

      Radera
  4. Vad skönt att du kunde styra mötet genom fönstret. Det är tryggt att veta att du kommer att fortsätta att bestämma mycket på katthemmet. Till den dagen du får ett alldeles eget hem förstås. För det hoppas vi på.
    Men du och blogghjälpen jobbar fint ihop nu - även om vi inte hört talas om godisfrågan på ett tag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, jam, när vi får ett eget hem kommer jag förstås att lära upp nån av våra kompisar som kan fortsätta jobbet. Men då hoppas jag godisfrågan är löst!

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu börjar jag äntligen känna mig lite varm i pälsen. Det är inte så farligt att vara bloggkatt, me...