söndag 28 juni 2020

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar



 Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem.

Idag är vi oroliga här på katthemmet. Så här har vi skrivit på facebook idag:


Lilla Ws mamma kämpar för sitt liv
Vi fick in en liten och tunn kattmamma med två ungar häromdagen. Igår märkte vi att mamma inte mådde bra. Hon brydde sig inte om sina ungar och verkade allmänt slö. Tempen togs och visade 40,7. Inte mycket annat att göra än att åka till djursjukhuset. Man vet inte säkert ännu vad som är felet och hel undersökning med röntgen etc kunde inte göras igår, men man misstänkte livmoderinflammation. Det blev akut operation i natt där livmodern togs bort. Den var inflammerad och det fanns var i den, men man är ännu inte 100% säker på att det var det som orsakade hennes höga temperatur.
Trots att man inte kunde undersöka Mamma W ordentligt så är kostnaden i nuläget upp i ca 35 000. Vi väntar oroligt på mer information från djursjukhuset, så i värsta fall blir det ännu mer.
Vi behöver hjälp nu. Det har kommit in många katter som behöver veterinärvård, även om de andra inte har nått upp till den här tråkiga nivån.Hennes ungar väntar så klart på sin mamma. Kan ni hjälpa oss? Många kan kanske avvara 10, 20, 50, 100 kr eller mer för att rädda en katt som har det svårt.
Du kan swisha på 12345 25408 eller betala via pg 389341-9. Vi är så tacksamma för varje krona till Mamma W och hennes ungar.

Som tur är ha många snälla människor hjälpt oss på alla sätt det kan Förutom de som  satt in en peng idag har även snälla Mimmi; http://livet-enligt-mimmi.bloggplatsen.se/ gjort en insamling till oss där hon skänkt 3227 kronor till oss! Gissa om det kommer väl till pass!

Hoppas ni hjälper oss att hålla tassar och tummar flr Mamma W!



3 kommentarer:

  1. Stackars lilla Mamma W! Husse var med på Mimmis fina auktion och har swishat en liten extrapeng. Hoppas många fler kan avvara en välbehövlig peng.
    Om man avstår en liter jordgubbar, en påse chips eller godis kan man swisha en peng till Mamma W istället.
    Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, vad snällt av er husse att vara med på flera håll för att få in pengar till katthemmet. Det verkar som om många har resonerat lika klokt och generöst som er husse!

      Radera
  2. Marie, tack snälla för ditt bidrag. Vi hyser stort hopp att allt ska gå bra, tack vare såna som du som hjälper oss!

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...