tisdag 2 juni 2020

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem.

Tänk så mycket missförstånd det kan uppstå!

Igår var blogghjälpen inne på katthemmet för hon skulle ta emot en katt. Hon kunde förstås inte låta bli att komma in och hälsa på oss. Vi låg och tänkte på svåra och viktiga saker både Dexter och jag, men blogghjälpen missuppfattade förstås situationen och trodde vi låg och sov! Givetvis hade hon blixtmojängen med sig och precis när jag tittade upp så blixtrade hon mig.

Hon säger att det syns tydligt hur yrvaken jag är, men att det inte gör nåt alls.

Ha! Jag var inte alls yrvaken utan undrade bara vad hon gjorde där helt plötsligt. Fast sen gosade vi en stund och det tyckte vi var mysigt - alla tre faktiskt.

Sen kan jag berätta att vår Kattmammeinsamling gav 3 625 kronor! Tack alla som hjälper oss! Vi är så glada och tacksamma för allt ni gör för oss.

7 kommentarer:

  1. Vad roligt att ni fick in så mycket pengar!!!

    Jag tycker att det syns tydligt att du plötsligt blev störd mitt i alla svåra och viktiga tankar. Inte kunde du väl ana att blogghjälpen helt plötsligt skulle titta in mitt i tänkandet och till och med blixtra. Men jag tror säkert att ni blev väldigt glada allesammans över att blogghjälpen kunde titta in till er. Hoppas det blir många fler gånger när sommarvärmen jagar bort dumviruset.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Marie, jo visst blev vi glada alla tre. Men tokigt blev det ju ändå.

      Radera
    2. Hej, jag är Theresa Williams. Efter att ha varit i förhållande med Anderson i åratal, han slöt mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollspåren, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problemproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
      1) Älska trollformler
      2) Lost Love Spells
      3) Stoppa skilsmässor
      4) Giftermål
      5) Graviditet spell
      6) Uppdelningar
      7) Dödsförtroll
      8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
      9) vill tillfredsställa din älskare
      10) Lotteri
      Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
      genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

      Radera
  2. Vi jamar instämmande i det Marie skriver! Inte sov du inte! Att tänka är ansträngande!
    Tänk vad kul för blogghjälpen att kunna hälsa på er! ❤️
    Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, det var verkligen viktiga saker jag tänkte på. Hoppas en viss blogghjälp har fattat det nu.

      Radera
  3. Nä, inte ser du nyvaken yt inte!
    Åh vad mysigt med besök och gos för er alla 3! Dumma, dumma virus som gör att hon inte kan komma oftare
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alice, jam vi är jättearga på dumviruset, allihop. Hoppas det snart försvinner och aldrig kommer tillbaka.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...