måndag 6 april 2020

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem.

Nu har vi haft konferens igen, Dexter och jag.  Vi känner en extra press på oss nu att få allt att fungera på katthemmet.

Det första vi jamade om var att vi var så trötta på att höra om Coronaviruset så vi beslutade att döpa om det till Dumviruset. Det tycker vi säger lite om vad vi tycker om det viruset!

Sen har vi förstått att blogghjälpen längtar efter oss katter på katthemmet. Det är ju inte så konstigt och vi tycker nog också att det vore roligt om fler, friska, kunde komma och besöka oss. Vi märker ju tydligt att allt inte är som vanligt. På grund av det där Dumviruset!


4 kommentarer:

  1. En dag försvinner det här Dumviruset och saker återgår till det normala för er.
    Till dess är det nog bra att blogghjälpen och alla tvåbeningar är försiktiga, så att de kan ta tass om er.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, jam, det är precis så vi tänker. Alla måste ställa upp.

      Radera
  2. Vi jamar instämmande - vi är trötta på det där Dumviruset nu. Att blogghjälpen längtar massor till er på katthemmet förstår vi verkligen. Fast nu får hon fortsätta hålla sig hemma för säkerhets skull precis som Anonym skriver. Som tur är finns ju fina katter i hennes hem. Annars vore det outhärdligt.
    Nospussar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, du har så rätt, både i att hon måste hålla sig hemma och att det skulle vara outhärdligt för henne om hon inte hade sin egna fina katter.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu börjar jag äntligen känna mig lite varm i pälsen. Det är inte så farligt att vara bloggkatt, me...