torsdag 30 april 2020

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem.

Idag jamade blogghjälpen att hon längtar efter oss. Vi har ju telekattisk kontakt som ni förstår. Hon sa att hon till och med längtade efter att jag skulle sätta klorna i hennes knän, som jag gjorde när bilden togs. Fast hon såg minsann inte så glad ut då när jag gjorde det!

Sen har jag ju sett att det delas ut pengar till personer och företag som har det svårt. Undrar hur mycket katthemmen får. Vi lider verkligen också. Hoppas vi inte blir bortglömda. Vi har i alla fall tur som har snälla gåvogivare som stöttar oss. De glömmer oss inte fastän det är så knasiga tider.

Ni vet vilka ni är och ni vet att vi är så tacksamma!

5 kommentarer:

  1. Ibland måste man ju få fäste när man ska resa sig eller hoppa upp i någons knä, eller för den delen också när man ska hoppa ner. Turligt nog har vi ju inbyggda fästanordningar, men min erfarenhet är också att det brukar aj-as och nej-as när vi använder dessa. Undrar just om blogghjälpen talade sanning där, att hon längtade efter det?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lisa, nja, det verkade nog mer som om hon stod ut med det för att få träffa oss. Men det får hon ju inte ännu.

      Radera
  2. Klart blogghjälpen saknar er alla på katthemmet. Det skulle vi göra också. Det är ändå tur att hon har katt hemma hos sig också.
    Det där med klor i ben och andra ställen får man stå ut med som tvåbening.
    Några extra pengar till djuren lär det väl precis som alltid inte bli.
    Djurälskande tvåbeningar får försöka bidra efter bästa förmåga istället.
    Nospuss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, det är allt tur att vi har många djurälskande vänner. Utan er skulle det verkligen inte vara roligt för oss hemlösa katter.

      Radera
  3. Marie, vi hoppas också att det inte dröjer så länge innan alla kan röra sig som vanligt, men det verkar tyvärr dröja ännu mer.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag får ni en bild på både Ubbe och mig. Jag ligger på min röda filt som jag fått av blogghjälpen...