onsdag 26 februari 2020

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem.

Idag ska vi berätta mer om Lilla J. Så här skrev vi på facebook idag:

Ibland känns det som om livet inte alls är så snällt mot våra katter som man skulle önska. En katt som vi tog in för några veckor sedan, Lilla J, verkade till en början må rätt OK. Men snart visade det sig att flera tänder behövde dras ut. Så gjordes också. I fredags ville hon inte äta och hade hög feber och svårt med andningen. Det blev besök på djursjukhuset där man konstaterade att det blivit en inflammation i munnen. Hon fick smärtstillande och antibiotika och fick åka hem. I lördags var hon märkbart sämre så det blev åter akutbesök på djursjukhuset. Nu sattes fler mediciner in och hon fick ligga kvar med dropp på intensiven. I förrgår (måndag) tyckte man hon verkade bättre så hon fick flytta ut från intensiven men vara kvar på sjukhuset. På natten ringde man till hälsoansvariga och sa att hon blivit sämre och undrade om hon skulle flyttas över till intensiven igen. Eftersom vi alltid gör allt vi kan så länge det finns hopp hade vi inget val. Igår på dagen satte man in en sond som hon matas och medicineras genom och hon flyttades ut från intensiven. Febern har gått ner men är fortfarande lite i överkant, särskilt om man betänker att hon äter smärtstillande och antibiotika. Har vi tur får hon komma hem i morgon, men hon kommer behöva fortsätta matas via sond några dagar till. Vi vet att utan många generösa djurvänners stöd skulle vi aldrig kunna hjälpa en sån här sjuk liten kisse. Trots det vågar vi fråga om det finns nån möjlighet att stödja Lilla J lite extra med en slant för att klara räkningen på djursjukhuset, som inte lär bli rolig. Varje slant är välkommen. Swish: 12345 25408, PG 389341-9. Märk gärna inbetalningen med Lilla J.
Tack på förhand för er hjälp!

Vi vet att inte alla kan skänka pengar. Vi vet också att flera redan gjort det. Ändå tvekar vi inte att lägga ut den här vädjan. Vi tigger för en kompis, inte för några människor.

5 kommentarer:

  1. Klart vi försöker hjälpa lilla J att bli bättre. Det är hon och alla andra f.d. hemlösa katter värda. TACK för att ni hjälper henne.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, utan er hjälp skulle det inte gå att hjälpa så många som vi gör.

      Radera
  2. Marie, stort tack. Vi hoppas också att allt ska gå bra.

    SvaraRadera
  3. behöver du ett lån? Har du letat efter var du kan få lån? Har du försökt få något lån? ansök sedan nu på? (christywalton355@gmail.com) om du vill få ett överkomligt lån. Lån erbjuds här till en mycket låg ränta på 2%. Kontakta oss nu om du är intresserad.

    SvaraRadera
  4. Behöver du ett privatlån idag? Om ja intresserad maila: saara.kemi@gmail.com

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag får ni en bild på både Ubbe och mig. Jag ligger på min röda filt som jag fått av blogghjälpen...