fredag 21 februari 2020

Katten Frasse på Södertälje Katthem brättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem.

Igår hade blogghjälpen och jag en lång, lång mysstund må ni tro.  Jag låg i hennes knä och så jamade vi lite tankar till varandra. Jag hade nog legat kvar där ännu om inte blogghjälpen lyft ner mig till sist. Ja, jag hade väl hoppat ner för att äta och gå på lådan förstås, men sen hade jag nog hoppat tillbaka.

Blogghjälpen tycker det är synd att hon inte kan ta emot fler katter, för då skulle Dexter och jag ligga bra till, men det går inte säger hon.

Vi hoppas i alla fall att andra ser hur mysigt det kan vara att ha mig och Dexter boende hos sig. Blogghjälpen garanterar att vi är jättemysiga. Vi tycker ni ska komma och hälsa på oss och våra kompisar i morgon mellan 13-15. Det hoppas vi att ni också tycker!

9 kommentarer:

 1. Det var nog inte bara du som hade det skönt, tänk vad blogghjälpen ska ha njutit av att ha fått din kärlek! Människor brukar vara så tacksamma när vi delar med oss!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lisa, jam, blogghjälpen var jättenöjd, det sa hon till mig.

   Radera
 2. Det måste ha varit en högtidstund för blogghjälpen att få ha dig i knäet! Jag är likadan som du. När husse sätter sig i en av fåtöljerna för att läsa är jag uppe i knäet blixtsnabbt. Sedan kan jag ligga hur länge som helst. "Syrran" får man lyfta upp men när man gjort det kan hon ligga hur länge som helst hon också. På natten sover hon alltid i husses säng men jag sover i min stol.
  Hoppas många kommer till er idag.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, det är klart det var en högtidsstund för henne! Jag tycker det tyder på stor intelligens att hoppa upp i knät på nån man gillar så fort de sätter sig.

   Radera
 3. Vad det ser mysigt ut att ha dig liggande i knät. Säkert varmt och gott för blogghjälpen. Finns väl ingen värmekälla som går upp emot kattvärme.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Marie, helt rätt. Ingen går upp mot ett kattvärmt knä.

   Radera
 4. Ja, blogghjälpen ser så nöjd ut med dig i knät. Det är absolut det bästa du kan göra, just att ligga i blogghjälpens knä. Det är så mysigt när en liten kattvän ligger i knät.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, synd att jag inte kan ligga där för jämnan. Men blogghjälpen säger att rätt som det är kommer nån som vill bli min och Dexters människa för alltid. Då ska jag ligga i knät må du tro!

   Radera
 5. behöver du ett lån? Har du letat efter var du kan få lån? Har du försökt få något lån? ansök sedan nu på? (christywalton355@gmail.com) om du vill få ett överkomligt lån. Lån erbjuds här till en mycket låg ränta på 2%. Kontakta oss nu om du är intresserad.

  SvaraRadera

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem. Här på katthemmet fortsätter allt på samma sätt som det har gjort nu i några veckor. Som fl...