tisdag 11 februari 2020

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem.

Idag har jag förberett mitt första styrelsemöte för blogghjälpen. Jag blev förvånad över hur mycket hjälp hon beöver! Jag trodde Isadora överdrev när hon berättade om hur mycket som behövde förberedas inför ett styrelsemöte, men nu förstår jag.

Det visade sig att utan bloggkattens hjälp blir styrelsemötena kaos. Men det är ingen fara - nu vet jag hur jag ska göra.

Det stora problemet blir nu att få styrelsen att ta tag i katthemmets största problem - det om godisutdelningen till oss katter! Det skedde inte idag. MEN. Ännu känner inte styrelsen vad den nya bloggkatten Frasse har för potential!

6 kommentarer:

 1. Ja, vi har förstått att blogghjälpen är totalt hjälplös utan er bloggkatterna. Det var en hiskelig tur att Isadora hann visa dig hur man fixar styrelsemötena.
  Det är bra att du gick ut lugnt med godisfördelningen. Den punkten på mötena tål att tänkas på och framföra på ett bra sätt, så att det verkligen blir godis som man kan se - och inte bara en halv pytteliten bit en gång om året. När du väl sätter ner tassen, kommer säkerligen styrelsen att göra det du begär.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, jam hon skulle inte klara sig utan oss. JAg tror också att styrelsen kommer lyssna på mig!

   Radera
 2. Låter spännande med godisfrågan, Frasse. Du kanske har tänkt ut ett specialknep för att främja godisutdelningen så att alla katter blir nöjda?

  SvaraRadera
  Svar
  1. MArie, jam, jag har flera knep i beredskap må du tro.

   Radera
 3. Vi tror att Frasse i par med Dexter kommer att se till att godisfrågan får en lösning som blir godtagbar (utmärkt) för de som är gäster på katthemmet d.v.s. katterna så klart.
  Visst har vi rätt?
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, du har alldeles rätt. Vi kommer jobba tills frågan är löst helt enkelt.

   Radera

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem. Här på katthemmet fortsätter allt på samma sätt som det har gjort nu i några veckor. Som fl...