måndag 9 december 2019

Katten Isadora på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Isadora på Södertälje Katthem.

I lördags jobbade vi katter som bara den. Ja, tvåbeningarna jobbade lite också förstås, men jag tror att det bara var vi katter som sålde juldukar!  Nu har vi inte så många kvar, så det är bäst att skynda sig!

Vet ni att det är flera på katthemmet som säger att jag har blivit en helt annan katt? Jo, de säger att jag är framme mycket mer nu och att jag leker.

Det har jag förstås märkt själv också. Jag tror det beror på att jag har fått en bästa kompis, Fendi! Hon är jättesnäll och vi trivs med varandra. Tänk om vi kunde få ett gemensamt hem!

10 kommentarer:

  1. Jag är glad att ni sålt många juldukar! Förstår att tvåbeningarnas hjälp behövs också, men utan er fasta ledning hade det naturligtvis aldrig blivit sådan succé! Och vad roligt att du fått en kompis. Det låter som nåt positivt i alla fall, även om jag själv bara är kompis med matte och husse.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lisa, vi är jätteduktiga affärskatter! Tror vi skulle kunna sälja detmesta.

      Radera
  2. Vad roligt att du har fått en kompis och känner dig mer trygg. Tur att du kan leka med blogghjälpen ibland och att hon får klappa dig mer och mer.
    Nospuss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, nja, jag vet inte om jag ska tillåta att hon klappar mer och mer?

      Radera
  3. Vi såg dig och Fendi på Instagram tror jag det heter. Vi hoppas också på att ni får flytta tillsammans. Det tror vi katthemmet ser till.
    De där juldukarna är en formlig succé. Det tycker vi är jamarbra.
    Nospussar till dig och Fendi.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, ja, vi finns där också! Det är roligt att vi syns.

      Radera
  4. Håller tassarna för att ni får ett gemensamt hem snart! Nosbuffarå

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, jam -- fortsätt hålla!

      Radera
  5. Det låter så trevligt att du fått en bästa kompis. Jag tror säkert att ni kommer att få ett gemensamt hem. Det känns nog tryggare också att flytta tillsammans med en kompis. Och så har du någon att busa omkring med.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Marie, jag behöver nån som jag tycker om. Då kan jag slappna av bättre.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag är det inte jag som är på bilden. Min kompis, Liam, flyttade till ett eget hem för några daga...