fredag 6 december 2019

Katten Isadora på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Isadora på Södertälje Katthem.

Jahapp,  då var det dags för öppet hus igen! I morgon har vi öppet 13-15 och förutom att hälsa på oss fina katter, så kan man både fika och handla i vår second handbutik!

Vi katter har hängt upp nya, fina juldukar till försäljning. Eller nya kanske dom inte är, men de är lika fina som om de vore nya. Nästan alla som vi hängde upp förra lördagen har sålts! Det är jätteroligt. Vi katter behöver pengarna och samtidigt blir ju dom som köper dukarna glada. Kan det bli bättre?

Vet ni förresten att blogghjälpen klappade mig på huvudet igår när jag lekte med henne! Jodå, hon har inte slutat med sina tilltag.


4 kommentarer:

  1. Va klappade hon dig på huvudet bara så där? Fast visst var det ändå ganska trevligt?
    Vi är lite sura här eftersom husse snart ska åka på en lång utlandsresa och bo hos sin kompis. Han kommer att bo där fyra månader. Då får vi bo hos kattvakten men hon är snäll och skämmer bort oss massor.
    Vi kommer fortsätta följa dig under tiden och det gör husse också. Han måste ju vers vad som händer på katthemmet. Han är orolig för att det inte går att swisha pengar till er från utlandet. ☹️
    Hoppas många kommer till er imorgon och att de köper några av alla fina saker ni har. Hoppas även det blir några bokningar.
    Nospuss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, ja -- bara så där! Hon är fullständigt tokig med sitt klappande. Men vad är det jag hör om husse? Åka bort? och fyra månader?! Har ni gett tillstånd till det? Bra att kattvakten sköter si i alla fall - men 4 månader!

      Radera
  2. Vad mjauar du?!? Klappade blogghjälpen dig på huvudet utan lov?!?! Men visst var det skönt, som Björn säger.
    Snart kan hon klappa dig mycket mer och mycket längre. Kanske du blivit en riktigtgosekatt och knäkatt när Björn kommer hem igen. Vi får väl se. Men det är bra att Björn kan följa dig under hans tid hemifrån.
    Nospuss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, njae jag vet inte om det var skönt precis. Fast det gjorde ju inte ont i alla fall...

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag är det inte jag som är på bilden. Min kompis, Liam, flyttade till ett eget hem för några daga...