lördag 14 december 2019

Katten Isadora på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Isadora på Södertälje Katthem.

Nu har jag genomfört öppet hus igen. Trots att det var uselt väder kom det många snälla besökare. De hittade många fina saker i vår second handbutik, fikade med gott fikabröd, och skrev intresseanmälningar på några av mina kompisar.

Blogghjälpen kom in till oss och ville leka. Först ville jag inte det, för hon kom under min sovtid. Med sen ändrade jag mig och lekte lite med henne. Då blev hon glad.

Vi fick särskilt fint besök också. Mimmis matte!  Hon är verkligen en matte att beundra. Hennes Mimmi var en superskyggis när hon fick flytta hem till sin matte.  Nu har hon blivit en riktig myskatt, tack vare att hon har fått ta allt i sin egen takt och hela tiden fått känna mattes kärlek och stöd. En sån matte vill jag också ha!

9 kommentarer:

  1. Din matte eller husse kommer en dag! Ingen har blivit kvar på katthemmet för alltid, faktiskt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Cirkus Boman, nä det säger blogghjälpen också. Det känns bra.

      Radera
  2. Vad kul att många kom till er idag när du hade förberett allt så bra. Har sett bilder på ert kaffebröd och husse tycker det ser otroligt gott ut.
    Du är snäll som leker med blogghjälpen. Hon behöver det tror vi.
    Mimmi och Mimmis matte är det perfekta paret och exemplet på att tålamod och kärlek ger utdelning.
    Nu har husse plockat fram våra transportburar åt oss så vi ska snart åka till reservmatte. Hon har redan kokat fisk åt oss.
    Husse kommer att swisha en julpeng till er innan han åker bort har han lovat oss.
    Nospuss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, hoppas ni får det bra hos reservmatte, men jag tror att er husse är av den sorten att om han inte visste att ni hade det bra hade han inte rest! Snällt av honom att swisha julpeng till oss.

      Radera
  3. Vad glad jag blir att det kom många snälla besökare! Då fick ni säkert också många fina pengar, som så väl behövs på katthemmet. Och hyggligt av dig att avbryta din vila för att leka med blogghjälpen. Vet själv att en sån uppoffring minsann kräver sin katt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lisa, jam det är alltid välkommet med tillskott i kassan. Det är inte gratis att driva ett katthem tyvärr. Visst var det en uppoffring, men jag gjorde det för blogghjälpens skull.

      Radera
  4. Marie, jam det hoppas jag också. Hon eller han finns nog därute nånstans.

    SvaraRadera
  5. Letar du efter ett skuldkonsolideringslån, osäkrade lån, affärslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital etc.! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med en låg och rimlig ränta på 2%. E-post till: christywalton355@gmail.com

    SvaraRadera
  6. Hej och välkommen till Spotcap Global Loan Services, jag heter Claudia Klein, jag är långivare och även lånekonsult.

    Behöver du stort finansiell förstärkning? behöver du ett lån för olika ändamål? om ditt svar är ja, kommer jag att råda dig att kontakta mitt företag via | spotcapglobalservices@gmail.com | eller meddela oss på WhatsApp: +4915758108767 | och ha ett lån på ditt konto inom 24 timmar eftersom vi tillhandahåller utmärkta lånetjänster över hela världen.

    Vi erbjuder alla typer av lånetjänster, vi erbjuder både långa och kortfristiga lån och du kan också låna upp till 15 miljoner euro. Mitt företag hjälper dig att uppnå olika mål med ett brett utbud av låneprodukter.

    Vi vet att det alltid har varit ett enormt problem att få ett legitimt lån För individer som har ekonomiska problem och behöver lösning på det, tycker många att det är så svårt att få kapitallån från sina lokala banker eller andra finansinstitut på grund av högt intresse ränta, otillräcklig säkerhet, skuld till inkomstkvot, låg kreditpoäng eller andra skäl

    Inga fler väntetider eller stressande bankbesök. Vår tjänst är tillgänglig dygnet runt - du kan få ett lån och slutföra dina transaktioner när och var du än behöver

    Vi tillhandahåller lånetjänster i världsklass 24 timmar. För frågor / frågor? - Skicka ett mail till | spotcapglobalservices@gmail.com | eller meddela oss på WhatsApp: +4915758108767 | & Få ett svar på ett ögonblick.

    Din familj, vänner och kollegor behöver inte veta att du har lite kontanter, bara skriva till oss så får du ett lån.

    Din ekonomiska frihet är i dina händer!

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...