fredag 6 september 2019

Katten Isadora på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Isadora på Södertälje Katthem.

Jag tar det lite lugnt inför morgondagens öppet hus. Ligger och funderar på om jag har glömt nåt, men det tror jag inte.

Igår var vår snälla K här. Hon kommer ofta med både pengar, mat och godis. Honn berättade att hon fortfarande jobbar nån dag i veckan trots att hon är pensionär, precis som blogghjälpen. Det gör hon för att hon ska ha råd att ge oss saker! Det är en riktig djurvän, det.

Hon sa att hon kanske skulle komma tillbaka i morgon! Hoppas både hon och många andra snälla människor kommer då.

Jag har förstås sett till att det kommer finnas fikabröd och många fina saker i second handbutiken, men det viktigaste är förstås alla fina katter!

Välkomna mellan 13-15!

7 kommentarer:

  1. Åh vilket trevligt besök ni haft. Hoppas nu att det kommer många besökare i morgon och kanske kommer din alldeles egen tvåbening. Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Micke, Molle och Mary, jam, vi har så många trevliga besökare. K är en av dom!

      Radera
  2. Man blir så glad att läsa om människor som K och Blogghjälpen som har ett så stort hjärta för djur! Snälla och omtänksamma! ❤️
    Hoppas tar chansen att hälsa på er imorgon.
    Nospuss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, vi gillar alla som är snälla mot oss. Tur att det finns såna också - inte bara de dumma som man läser så mycket om.

      Radera
  3. Jag tycker du ser ut som en som med gott samvete kan unna sig litet vila, när alla arbetsuppgifter är avklarade! Det är en riktigt skön känsla! Håller tassarna för en riktigt bra helg på alla sätt för katthemmet!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lisa, tack! Du vet ju också hur det är nar man har tassarna fulla. Man måste koppla av lite ibland.

      Radera
  4. Marie, allt gick bra, fast hos oss får man inte sitta inne hos katterna och fika. Man fikar i ett annat rum så man kan ägna all uppmärksamhet åt oss när man är inne i kattsalen.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...