söndag 16 juni 2019

Katten Gitten på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Gitte på Södertälje Katthem.

Idag är det inte jag som är på bild. Men för er som följt bloggen en tid är det en bekant katt. Det är min föregångare, Benny!

Som ni ser ligger han helt avslappnad i sitt hem. Matte och husse var på besök i torsdags och berättade om honom och hans kompis Laban.

Laban har, som väntat, anpassat sig snabbt. Benny gör ideliga framsteg även om han behöver lite längre tid på sig. Innan han flyttade sa han till mig att det inte var nån brådska, han har hela livet på sig!

Nu tror inte jag att han behöver hela livet på sig för att bli den charmiga, trygga katt han egentligen är, utan med fantastiska människor och Laban omkring sig kommer han göra framsteg hela tiden. Tänk om det fanns fler människor som ser charmen och humorn i att ha en liten gullig tokstolle hemma. Han kommer få den tid han behöver och jag tror att matte och husse kommer bli rikt belönade för sitt tålamod snart.

13 kommentarer:

  1. Vad roligt att det går så bra! Klok matte och husse! Nosbuffar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dui och Deco, jam, Benny får den tid han behöver!

      Radera
  2. Tack Gitte för att du berättade om Benny. Så skönt att veta att det går bra för honom och att hans matte och husse förstår honom.
    Snart är det din tur, ska du veta!
    Nospuss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, jam, du kanske har rätt. Jag hoppas det.

      Radera
  3. Vi jamar kort sagt: Benny och Laban är det perfekta paret som haft turen att hamna hos precis rätt matte och husse! Härligt!
    Det kommer du också att göra Gitte! ❤️
    Nospuss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, fast jag undrar när det är min tur? Jag är ju inte alls så skygg som Benny och ändå är det ingen som vill ha mig.

      Radera
  4. Hurra!!! för Benny, Laban, matte å husse!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sven, jag, det är verkligen värda att hurra för!

      Radera
  5. Så skönt Benny ser ut att ha det i fönstret. Ligger så trygg och avslappnad. Det var riktigt roligt att få veta hur bra han och Laban fått det i sitt hem.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Marie, ja, såna bilder värmer våra hjärtan!

      Radera
  6. Det är alltid lika roligt att få rapporter från för-alltid-hemmen katter flyttat till, särskilt när de är så positiva som Bennys och Labans!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lisa, ja, bättre människor kunde de inte fått. Det är jättekul när de kommer till katthemmet och berättar hur det går för dom.

      Radera
  7. Ärlig och snabb finansiering

    Vi är ett finansinstitut, vi lånar ut till privatpersoner och företag i ekonomiska svårigheter.
    Alla individer eller företag som kan respektera våra klausuler kan bara kontakta oss via e-post för att dra nytta av vårt ekonomiska stöd.
    Våra lånevillkor är enkla och väldefinierade.
    Med betydande kapital under vårt bälte är vi bäst att hjälpa dig och hjälpa dig att lösa alla dina problem. Tidsfristerna fastställs enligt våra kunders månadsbudget för att underlätta återbetalningen.
    Om du har projekt för att realisera eller om du befinner dig i ekonomiska svårigheter, kan du kontakta oss utan vidare försening. Med en ränta på 3% hjälper vi individer från 20.000 till 50 000 000 KR. Och vi informerar också företag samtidigt som priset inte förändras.
    Om du behöver ett lån eller en investering, kontakta oss via e-post.

    E-post: simondurochefort@gmail.com
    Whatsapp: +33756949346

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu börjar jag äntligen känna mig lite varm i pälsen. Det är inte så farligt att vara bloggkatt, me...