torsdag 23 maj 2019

Katten Gitte på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Gitte på Södertälje Katthem.

Idag har blogghjälpen varit här och vi har hängt upp sommardukar som vi ska sälja på lördag.  Jag pekade med tassen var hon skulle hänga dukarna och så gjorde hon som jag jamade.

Sen var hon inne hos mig och vi gosade en lång stund. Jag fick lite godis av henne också.

Hon sa att hon tycker det är synd att jag inte gillar andra katter, för då hade jag nog redan fått ett hem.

Vet inte hur jag ska göra där. Jag vill ju vara ensam om uppmärksamheten i mitt nya hem.

Nåjam, hon har sagt att en dag kommer min människa. Hoppas det blir så!


9 kommentarer:

  1. Klart det blir så att din människa kommer. Jag gillar inte heller andra katter så matte har lovat att jag ska få vara ensam. Vi är alla olika.
    Vad bra att du jamade var blogghjälpen skulle hänga dukarna så att det blir bra, att de syns så att de kan säljas på lördag.
    Att få litet godis var väl inte så dumt heller.
    Nospuss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, jag tror vi som inte vill ha kattkompisar måste hålla ihop. Vi är nog inte så många, men vår vilja måste respekteras. Och självklart har jag allt under kontroll!

      Radera
  2. Du är precis som husses förra kisse - en katt räcker i ett hushåll. För då får man allt gos och godis för sig själv tyckte hon.
    Om du styrt upp allt med upphängningen av dukarna så säljer de sig nog själva på lördag. De är ju ännu finare i verkligheten än på bild.
    Det var snällt av blogghjälpen att bjuda på lite godis idag. Ärligt talat tycker du allt bra mycket om henne eller hur? Det skulle vi också göra om vi fick träffa henne. En tvåbening som hjälper så många katter är en bra tvåbening.
    Nospuss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, jag hoppas dukarna säljer sig själva på lördag. Jag har jobbat hårt för det. Och jag gillar alla tvåbeningar som jobbar för att vi katter ska få det bra, precis som du!

      Radera
  3. Matte kommer på öppet hus i morgon och vi har instruerat henne hur! hon ska kunna smuggla in gottisar till dig :-).....

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sven, bra! Er matte kan man lita på!

      Radera
  4. Jag har klargjort för mina människor att hädanefter ska jag vara ensam katt här, och det har accepterats även om matte gärna bjudit in en katt till. Men med en katt av min kaliber behövs bara en, och det är väl det du också kommit fram till? Och såklart finns det någon tvåbening som också tycker att en katt är precis lagom!

    SvaraRadera
  5. Marie, vi är alla olika, men jag vill vara ensam med min eller mina människor. Hoppas det blir så en dag.

    SvaraRadera
  6. Lisa, jag förstår precis hur du tänker. Du kan vara lycklig som har hittat människor som förstår dig.

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...