fredag 3 maj 2019

Katten Gitte på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Gitte på Södertälje Katthem.

Hej. Jag försöker nu uppbåda alla mina krafter för att kunna blogga till er. Nu har de satt inte dietmaten och jag känner förstås redan hur krafterna börjar sina. Jag ska i alla fall försöka i det längsta att hålla liv i bloggen, men ni förstår väl att det kanske inte blir så länge?

Trots allt detta har jag ordnat med öppet hus i morgon. Allt kommer skötas som vanligt, det vill säga med alla katter närvarande, second handbutiken öppen och fikaservering med hembakat bröd.

Kom gärna och besök oss. Och ta gärna med mat till mig!

10 kommentarer:

 1. Åh, vad jag önskar att jag bodde litet närmare, för jag förstår hur kritiskt läget är. Hade med glädje smugglat in litet mat, men jag hoppas du får krafter nog till att blogga även fortsättningsvis. Mycket ädelt av dig att ordna med fika åt tvåbeningarna fast du själv får svälta!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lisa, tack för ditt stöd. Så länge jag har minsta ork kvar kommer jag fortsätta berätta vad som händer här.

   Radera
 2. Precis som Lisa säger, mycket ädelt av dig att fixa fika till tvåbeningarna när du själv svälter och inte en godisbit i sikte alls.
  Tänk på att dricka mycket så att du känner dig litet mer mätt efter dietmaten och hoppas du klarar natten utan större magsmärtor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, jam, tack för råden, men jag vet inte om det räcker med vatten...

   Radera
 3. Att du orkar alla dina viktiga uppdrag trots att du är satt på svältkost. Nu är det ju så att vi bor så långt borta så vi kan inte komma med någon mat. Däremot har vi jamat till husse att swisha en godispeng till dig. Den ska gå till godis och inget annat.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, blogghjälpen berättade att jag fått en godis peng av er. TACK! Nu gäller det bara att blogghjälpen köper godis för pengarna. Hon säger att hon ska det, men inte just nu för jag måste gå ner några hekto till.

   Radera
 4. Försök att spara på energi , gos är bra. Vi förstår precis hur du har det ! Man blir alldeles matt och kan möljlugtvus jama i hopp att få något korn till., hoppas det kommer många på öppet hus idag! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, skönt att flera vet hur jag har det. Det är trots allt en liten tröst.

   Radera
 5. Hoppas någon av de som kommer på öppet-hus idag smugglar in lite extra god mat till dig när ingen annan ser. Finns väl inte en katt som gillar att hålla diet! Är man katt och är satt på diet, då tänker man säkert bara på mat. Speciellt om det bjuds på gott hembakat som besökarna sitter och mumsar i sig medan du tittar på och undrar varför din matskål är så tom, när den kunde vara fylld med godaste kattmaten.

  Hoppas du snart slipper hålla diet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Marie, livet är verkligen orättvist! Så här ska det ju inte vara.

   Radera

Blogghjälpen har ordet

Så var det dags igen - en av mina fina bloggkatter har fått ett eget hem och flyttat. I början var nog Isadora den blygaste bloggkatt jag ...