fredag 8 februari 2019

Katten Benny på Södertälje Katthem berättar

 Hej, det är Benny på Södertälje Katthem.

Det här med att vara influenser, det är verkligen ingen lätt uppgift. Därför har jag bett min bästa kompis, Laban om hjälp och han har lovar ställa upp!

Vi kommer att influensa så mycket och ofta vi hinner, men jag har förstås ansvaret för allt annat på katthemmet samtidigt.

Som till exempel att det är öppet hus i morgon med fika, öppen second handbutik och naturligtvis är alla vi katter på plats för att ta hand om alla snälla besökare. Jag skriver alltid SNÄLLA besökare, för de som inte är snälla är inte välkomna hit.

 Annars tycker vi det är lite tråkigt att läsa om Länsstyrelsen i Dalarna som tagit hand om en hund och en katt. De vill sälja katten trots att den är okastrerad. Vi tycker att länsstyrelsen, som ju har ansvar för djur, borde ta ett större ansvar och se till så att katten kastreras innan försäljning. Så gör alltid vi om katten är könsmogen, vilken den här katten är.8 kommentarer:

 1. Kan inte du jama åt dem att skärpa sig, de där Länsstyrelsen?
  Vi har beor...äh, jamat åt matte att hon ska baka till de snälla som kommer... pepparkaka för vi hörde att man blir snäll av det. Snällare är bättre!
  jam på dig!
  /Klemens på Cirkusen

  SvaraRadera
 2. Att du ställer upp som influenser är ju en riktigt god nyhet, och att det nu blir dubbelt upp är fantastiskt! Jag VET att ni på katthemmet påverkar mycket med era kloka åsikter. Ni är MYCKET klokare än många människor som kallar sig så!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lisa, åh, tack! Roligt att du tycker vi är kloka. Sånt behöver vi höra.

   Radera
 3. Bra info! Kan du länka till nån sida där man kan protestera mot länsstyrelsen i Dalarna? Ju fler protester ju bättre va?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ulrika, jam, man kan nog söka på lansstyrelse.se och sedan söka på Dalarna. Bra om ni protesterar.

   Radera
 4. Du kunde inte få en bättre hjälpkompis än Laban! Han är både söt och duktig.
  Duktiga är inte Länsstyrelsen i Dalarna som säljer en okastrerad katt. Hur dum kan man bli egentligen? Husse ska leta reda på en adress och maila till dem och skälla på dem.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, jag är jätteglad att Laban ställer upp. Jättesnällt av husse att klaga på länsstyrelsen som säljer en okastrerad katt. Sånt uppskattar vi.

   Radera

Katten Gitte på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Gitte på Södertälje Katthem. Nu börjar man minsann märka att det närmar sig midsommar. För de kompisar som redan har egna he...