tisdag 26 februari 2019

Katten Benny på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Benny på Södertälje Katthem.

Nu har jag tassarna fulla igen. Det ska ju bli årsmöte här på katthemmet. Jag måste förstås se till att alla som betalat årsavgiften före 31 januari blir kallade. Det är mycket att kontrollera så allt blir rätt. På vårt katthem är ju inte administrationen det viktigaste, utan det är vi katter. Därför är jag lite orolig för att vi ska ha missat nån, men jag tror inte det.

Om några veckor kommer jag se till att kallelsen blir utskickad.  Om nån då vet med sig att ha betalat årsavgiften men inte blivit kallad, så säg till här på katthemmet. Då ska jag skälla ut ansvarig person.

Årsmötet kommer vara lördag 30 mars kl 12. Efter mötet kommer vi ha lotteri och butiken kommer vara öppen som vanligt också. Att vi katter är på plats är ju självklart.

Undrar hur många av mina bloggkompisar som kommer på mötet. Ni får se till att skriva in 30 mars i era kalendrar redan nu!

4 kommentarer:

  1. Vi är övertygade om att du har jamarkoll på allt inför årsmötet. Det kunde säkert inte skötas bättre.
    Nu hade vi bara önskat att vi hade bott mycket närmare så husse hade kunnat komma på mötet men istället för att lägga pengar på bensin får han skicka små bidrag till katthemmet då och då istället.
    Nospuss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, vi har nog noterat att husse skickar bidrag till katthemmet må du tro. Det är vi jättetacksamma för. Utan såna snälla människor skulle man inte kunna hjälpa oss.

      Radera
  2. Vi kommer på årsmötet och hjälper dig att slå tassen i bordet angående godisfrågan!
    Buffisar Sven, Räkan och Cornelia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sven, Yippeeeeeee! Då ska det väl äntligen bli nån ordning.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...