fredag 1 februari 2019

Katten Benny på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Benny på Södertälje Katthem.

Häromdagen låg jag och so... tänkte väldigt koncentrerat. På nåt sätt hade jag fått över mig en  dyna. Då kom blogghjälpen och tänkte blixtra mig när jag hade dynan över mig, för hon tyckte jag "såg så söt ut".

Ha! Jag kommer minsann inte att låta mig blixtras med en dyna över mig. Vad skulle andra tro då? Att jag låg och myste? Nä, som tur var uppfattade jag situationen blixtsnabbt så jag lyckades få av mig det mesta av dynan innan blogghjälpen hann blixtra. Men det var nära ögat.

Nu är jag nästan klar med allt förarbete inför morgondagens Öppet Hus. Jag avslutar dagens blogg med en fin bild med en fin text som en fin människa skrivit om sin fina katt.

Bilden kan innehålla: katt och inomhus

6 kommentarer:

 1. Klart det inte ska blixtras på dig utan ditt godkännande! Så det så! 😉
  Den människan som skrev så ska verkligen ha hand om djur! ❤️
  Hoppas många kommer till er imorgon när du ordnat allt så bra!
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, vi önskar att det fanns många fler som kunde hjälpa oss som har lite svårt att få hem. Det behöver ju inte vara åldersskäl - vi kan ju vara lite blyga till exempel.

   Radera
 2. Åh det var inte snällt att blixtra utan din tillåtelse. borde du få en extra godisranson för. Nu hoppas vi att det kommer många besökare i morgon när du ordnat allt. PS det var en väldigt fin bild och text du skickade med idag

  SvaraRadera
  Svar
  1. Micke, Molle och Mary, jam, en stooooor ransion är jag värd.

   Radera
 3. Jobbigt att bli blixtrad när man tänker!
  Jättefin bild och text , stort hjärta! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, ja, man vill verkligen inte bli störd då!

   Radera

Katten Gitte på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Gitte på Södertälje Katthem. Nu börjar man minsann märka att det närmar sig midsommar. För de kompisar som redan har egna he...