lördag 10 november 2018

Katten Bobby på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Bobby på Södertälje Katthem.

Nu har det varit öppet hus, och så hade jag medlemsmöte att ta tass om också. Nu kom det inte så många, så det var inte så svårt. Men allt som sker för första gången fordrar ju lite extra arbete.

Annars jobbar jag på med mig själv. Jag har inte kräkts. Sen vet jag inte hur pass mycket detaljer ni vill ha om min avföring, men vi katter tycker ju att det är nåt alldeles naturligt, så jag berättar det ändå. Jag har bajsat både löst och normalt. Vi hoppas att det snart bara ska bli normalt!

Sen är det alldeles fantastiskt vilka bloggkompisar jag har. Fast vi inte har gått ut och bett om pengar till mina vettisräkningar, så finns det kompisar som betalat in pengar till dom i alla fall. Vi har bästa kompisarna! Tack!

4 kommentarer:

  1. Du ska se att snart är du helt återställd igen och får flytta ut till kompisarna i kattsalen igen.
    Medicin och kärlek löser det mesta när en liten kattmage är lite ur form.
    Nospuss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, jam hoppas du har rätt. Jag vill må bra.

      Radera
  2. Vad skönt att du börjar bli bättre. Och vilka snälla kompisar som hjälpt till med räkningarna! Sen jamar vi att du skötte medlemsmötet galant!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Micke, Molle och Mary, tack för komplimangen! Jag gjorde så gott jag kunde.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Idag har jag tänkt på alla katter som drabbas av krig. Det är så klart hemskt för alla mänskor ock...