onsdag 24 oktober 2018

Katten Bobby på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Bobby på Södertälje Katthem.

Ni kanske tror att jag inte har så mycket att göra på dagarna? Inget kunde vara mer felaktigt.

Som bloggkatt jobbar man jämt. Det kanske inte syns, men det märks! I morgon till exempel, ska jag fixa med öppet hus. Hur skulle det gå om inte en duktig bloggkatt ordnade allt?

Sen skickar jag ut kalendrar som snälla människor beställer. Jam, jag skickar dom inte själv, utan jag jamar till en snäll tjej att hon ska göra det. Det finns många bra saker med att sälja kalendrar.  Jag gillar särskilt alla dom som inte kan räkna riktigt. Senast idag fick jag en beställning från en som räknar fel. Men hittills har alla räknat fel åt rätt håll! Jag tycker att ingen som skänker pengar eller köper saker från ett katthem ska lära sig räkna ordentligt. Om de inte börjar räkna fel så vi får för lite förstås. Men då ska jag förstås jama åt dom.

4 kommentarer:

 1. Nej vi utomstående förstår nog inte hur otroligt mycket det är att göra som bloggkatt även om du jamar en del till hos här.
  Husse säger att han önskar han vore miljonär så han kunde räkna fel ofta när det gäller att köpa saker från katthemmet.
  Tur att andra också har svårt för att räkna. 😉
  Lycka till med Öppet hus imorgon!
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, tänk om er husse vore miljonär! Vad bra det skulle vara.

   Radera
 2. Vi VET att du har mycket att göra alla veckans dagar, på sin höjd blir det väl bara en liten powernap då och då. Men snart när du blivit varm i pälsen så kan du ju ta lite hjälp av dina burkompisar?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, jo, jag börjar nog redan känna mig varm i pälsen. Och jag tycker det är rätt kul att vara bloggkatt.

   Radera

Katten Frasse på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Frasse på Södertälje Katthem. Idag har det blåst så vi har hört det ända in på katthemmet. På vissa håll har det regnat på h...