tisdag 19 juni 2018

Katten Tessie på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Tessie på Södertälje Katthem.

Idag hade jag egentligen tänkt ta semester. Men ni förstår säkert hur det gick med det. Det blev styrelsemöte och jag fick så klart rycka in och styra upp det.

Det gick förstås bra tack vare mig. Jag och mina kompisar mår bra i magen nu. Vi har lovat varandra i buren att inte skvallra på vem som har haft tokig mage - det kan vara jag- det kan vara Smulan eller nån av våra andra kompisar här i buren. Vi jamar inget!

I morgon bitti ska blogghjälpen komma hit med sin Murre. Han ska ultraljudas på buken. Vi hoppas det inte är nåt tok där. Vi gillar inte när nån katt blir sjuk!

11 kommentarer:

 1. Bra att du styrde upp allt, man vet inte vilka tokigheter de hittar på annars.. Vi tycker också att det är bra att ni inte skvallrar på varandra, de kan gott undra vem som är dålig i magen, hihi. Och då kanske ni får komma ut i korridoren igen. Vi håller alla tummar och tassar för fina Murre i morgon Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Micke, Molle och Mary, jag förstod också att ni redan hade styrt upp er matte för hon skötte sig riktigt bra på mötet!

   Radera
 2. Nä, inte skvallrar man på en kompis, och det viktiga är ju att ni alla mår bra igen nu. Viktigt är också att Murres ultraljud ser bra ut. Jag ska verkligen hålla tassarna för det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gustav, jag tror det gör nytta att vi alla håller tassarna för våra kompisar som inte mår bra. Då blir de snart friska!

   Radera
 3. Vad skönt att ni är bättre i magen, tidsbrist får magen att protestera, så mer godis för att må bra! *nickar*
  Du får hälsa söta Murre från oss och vi håller tassarna för att man inte hittar något otäckt i honom. Hur är det med blogghjälpens baktass?
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Morr för autokorrekt, godisbrist inte tidsbrist! *tassen för pannan*

   Radera
  2. Alice, tänk om tvåbeningarna kunde förstå att vi blir sjuka i magen av godisbrist? Blogghjälpens baktass blir bättre för varje dag. KAnske kan hon ha vanliga skor på sig nästa vecka?

   Radera
 4. Bra att du håller styr och ordning på allt. Bra även att era magar är bra igen.
  Nu hoppas vi även att allt är bra med söta Murre och hans buk.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, jam, jag vill att ALLA katter ska må bra!

   Radera
 5. Håller min tjocka svans och mina tassar för att det inte ska vara något fel på lille Murre.
  Skönt att "ni" mår bra i magen igen.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ozzy, tack, tror Murre mår bättre om han vet att ni håller tassarna.

   Radera

Katten Benny på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Benny på Södertälje Katthem. Ibland önskar jag att jag bodde i ett annat land. Inte för att jag vantrivs här, för jag har ha...