söndag 1 april 2018

KAtten Tessie på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Tessie på Södertälje Katthem.

Nu har det mesta av påskhelgen passerat. Alla har varit snälla här och tagit hand om oss fast det är helg. Det klagas ofta på att människor är så självupptagna och egoistiska nu för tiden. Visst finns det många såna människor, men våra snälla och duktiga volontärer tillhör inte den kategorin, som tur är för oss.

De hjälper oss med allt vi behöver hjälp med, matning, städning, toatömning och gos. Det är inte alltid vi vågar visa hur tacksamma vi är. Många av oss har så dåliga erfarenheter av vissa tvåbeningar att vi helt enkelt inte vågar visa att vi är tacksamma. Åtminstone inte med detsamma, men när vi bott här ett tag och förstått att här är alla snälla - då brukar vi våga visa våra rätta jag.

Som tur är förstår våra volontärer det och ger oss den tid och tålamod som behövs för att vi ska våga lita på tvåbeningar igen. Jag själv är ju en som nu vågar visa att jag gillar människor. Så har det inte alltid varit.

4 kommentarer:

  1. Vi nöjer oss kort och gott med att jama: HURRA HURRA HURRA HURRA för alla fantastiska volontärer!
    Nospuss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, visst är de värda att hurra för?

      Radera
  2. Jamar som Björn.
    Volontärerna är jamarsnälla tvåbeningar, annars hade dom aldrig jobbat på katthemmet.

    Ozzy

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ozzy, nä, det har du alldeles rätt i!

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...