fredag 5 januari 2018

Katten Tessie på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Tessie på Södertälje Katthem.

Tänk vad tokigt det kan bli ibland! Igår trodde blogghjälpen att hennes jourkatt skulle operera bort tänder.  Det trodde inte vettisen. De hade skrivit in olika datum. Så nu blir det operation på måndag istället. Under tiden bor lilla jourkatten kvar hos blogghjälpen.

Annars var hon, blogghjälpen alltså, på besök idag eftersom hon skulle skjutsa en annan katt till vettisen i Gnesta. Den kompisen, vi kan kalla henne för N, mådde inte bra, men vi hoppas hon snart kryar på sig.

Blogghjälpen fick i alla fall klappa mig lite idag igen! Hon tyckte det var en bra Trettondagsaftonspresent.

4 kommentarer:

  1. Ja det är lätt att blanda ihop dagarna. Tur att det är du som planerar öppet hus och sådant viktigt så det blir rätt.
    Nu hoppas vi det går bra hos vettisen på måndag och även att N kryar på sig snabbt.

    Kunde inte tänkt mig en bättre present än att få klappa dig så jag förstår att blogghjälpen blev nöjd. Hoppas du fick en godisbit som tack också.
    Nospuss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, jag fick en liten godisbit, men presenten som blogghjälpen fick var värd mycket, mycket mer.

      Radera
  2. Ja visst är det tur att du planerar öppet hus. Annars skulle det kanske bli stängt hus eller öppet hus mitt i natten. Du får påminna blogghjälpen om vettisen på måndag. Hoppas också att N kryar på sig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, det är nog bäst att jag har koll på allt. Och vi hoppas också att N kryar på sig snart.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...