söndag 14 januari 2018

Katten Tessie på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Tessie på Södertälje Katthem.

Som jag berättade tidigare så hade vi ändrat tiderna för öppet hus igår. Det verkade jättebra. Det kom många människor både till oss katter och till second handbutiken.  Jag hade som vanligt förberett allt så det gick bra.

Blogghjälpen var inne och klappade mig. Sen lämnade hon dörren till buren öppen och Smulan stack förstås ut direkt. Själv kände jag mig inte riktigt mogen med att lämna buren, men jag satt i dörröppningen och tittade ut. Jag kanske ska gå ut en annan dag.

Det är svåra beslut som det tar tid att fatta. Man ska inte göra nåt förhastat!

10 kommentarer:

 1. Du har så rätt i att man inte ska förhasta sig. Mycket säkrare första gången att bara sitta i dörröppningen och kolla läget. Nästa gång blogghjälpen klappar dig kanske du kan följa med henne ut genom dörren. Vet du att du är en väldigt fin liten katt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, jam, vi får se när jag tycker det är lämpligt att tassa ut.

   Radera
 2. Du gjorde så rätt, man ska inte ta förhastade beslut. Det ska kännas rätt och tryggt att smita ut i kattsalen. Fick du något godis gör att du var så duktig? Riktigt roligt att det gick bra i lördags med nya öppettiderna. Nu hoppas vi att det strömmar in folk varje lördag som shoppar och bokar er. Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Micke, Molle och Mary, jam, jag hoppas det kommer många snälla människor varje lördag, och på torsdagkvällar också förstås!

   Radera
 3. Vad bra art de nya tiderna verkar fungera bra! Det är ju alltid bra art prova sig fram till vad som blir bäst.
  Smulan kan väl jama för dig vad som är kul på utsidan av buren. Sen kan du testa att gå ut när du känner dig mogen för det.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, Smulan har väldigt mycket att göra där ute, så hon har redan jamat att hon skulle uppskatta lite hjälp. Får se när det kan vara dags.

   Radera
 4. Vad roligt att det kom många o hälsade på er i lördags.
  Tycker precis som dom ovan att det är bra att du avvaktar med att ut om du inte är helt säker på saken.
  Det får ta den tid det tar innan du tar det steget.
  För det är ju något som du alldeles själv måste bestämma.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ozzy, jag tänker inte stressa för att gå ut i kattsalen. Jag ser rätt bra inifrån, men det är klart att jag kanske ska titta lite närmare på vissa saker där ute så småningom...

   Radera
 5. Vad kul att det kom mycket besökare!
  Jamar som de andra, ibland kan man inte vara nog försiktig! När vi fick vår innätade balkong tog det flera dagar innan jag gick ut. Jag satt länge och begrundade det hela i dörröppningen först, men sen hade jag full koll på läget när jag väl gick ut.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, jag har precis samma plan som du! Först ska jag veta exakt vad det är jag ger mig in på... eller ut till.

   Radera

Katten Benny på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Benny på Södertälje Katthem. Ibland önskar jag att jag bodde i ett annat land. Inte för att jag vantrivs här, för jag har ha...