onsdag 20 december 2017

Katten Tessie på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Tessie på Södertälje Katthem.

Nu är det bara några dagar kvar till helgerna börjar. De snälla tjejerna som har hand om vårt schema jobbar extra hårt nu. Många som hjälper oss i vanliga fall ska resa bort eller vill vara lediga ändå och då måste andra ställa upp. Som tur är har vi jättesnälla volontärer som inser att vi inte klarar oss själva bara för att det är helg.

Vi kan ju väldigt mycket, men inte städa toalådor eller öppna matburkar och servera. Det måste vi få hjälp med varje dag, året runt. Jag vill inte ens tänka på vad som skulle hända om det inte fanns snälla och duktiga volontärer.

Nu ska jag förbereda morgondagens öppet hus, det sista före jul.

10 kommentarer:

 1. Ja det är verkligen snälla volontärer ni har! ♥
  Vad bra att du satte ner tassen igår när blogghjälpen inte hade varit där på ett par dagar, hon skall inte tro att hon kan komma och gå som hon vill
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, precis! Hon måste förstå att här det JAG som bestämmer!

   Radera
 2. Jam, det är verkligen tur att det finns så många snälla tvåbeningar som vill hjälpa till hos er.
  Även om många människor har jamarmycket att göra nu inför julen hoppas jag att det iallafall kommer några till er imorgon.
  Sen kan du andas ut o vila genom helgerna.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ozzy,vi skulle ju inte kunna klara oss utan alla snälla människor! De dumma däremot klarar vi oss utan.

   Radera
 3. <3 Så bra med volontärerna, alla som finns runt katthemmet är guld värda.
  Ta tass om er alla! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, jam, vi ska ta tass om alla med snälla volontärers hjälp.

   Radera
 4. Jag har jamat det förr men gör det igen för det kan inte jamas nog många gånger: katthemmen och de som jobbar gratis där är FANTASTISKA! Önskar de som bestämmer och håller i pengarna (politiker) kunde inse det och dela ut pengar till alla seriösa katthem i Sverige. DET vore den bästa julklappen av alla.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, vi önskar först och främst att politikerna skulle ordna till en djurskyddslag värd namnet. Det skulle vara en fin julklapp till oss och alla andra djur.

   Radera
 5. Mjau, kunde inte jama med Björn bättre. Alla som arbetar på katthemmen är fantastiska och värda all respekt.
  Att katthemmen verkligen i högsta grad borde få bidrag från staten är en självklarhet som alla förstår - dock inte tyvärr politikerna.


  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, vi är så tacksamma för att det finns så många snälla människor som hjälper oss både direkt och indirekt genom att skänka t ex pengar till oss.

   Radera

Hej, det är Benny på Södertälje Katthem. Igår hade vi styrelsemöte på katthemmet. Jag hade förstås ordnat med allt som behövdes. Den vik...