måndag 30 oktober 2017

Katten Tessie på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Tessie på Södertälje Katthem.

Äntligen har jag fått lite lugn och ro och kunnat tänka lite på vad som hänt. Både tråkigt och roligt.

Till det roliga hör förstås  att jag och min kompis Smulan fått en gemensam intresseanmälan. Men det är nervöst också!

Först ska ju vårt nya hem godkännas och om det sker blir det ju mycket planering med packning och annat

Jag måste ju också lära upp min efterföljare. Det brukar ju gå snabbt, men med tanke på allt annat jag kommer få att stå i inför flytten blir jag så klart lite orolig. Men Smulan jamar att jag inte ska oroa mig. Hmm, är det inte det livet går ut på? Eller, har jag fel?

10 kommentarer:

 1. Vi är så glada för dig och din kompis! Är övertygad om att ert nya hem blir godkänt. Men vi kom ihåg hur nervöst det var och hur många gånger vi provpackade innan vi flyttade. Blir nog samma för dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Micke, Molle och Mary, jam, jag förstår att det blir en nervös tid framöver för mig!

   Radera
 2. Jag jamar som Micke, Molle och Mary och är övertygad om att ditt och Smulans nya hem blir godkänt.
  Klart det är lite nervöst att flytta men ni har ju varandra du och Smulan så det går säkert jättebra.
  Du kommer att hinna lära upp din efterträdare också så det blir jamarbra alltihopa.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, jag är jamarglad att Smulan kommer flytta med mig om vi får flytta. Hon är så trygg.

   Radera
 3. Jamar också som ovan, det kommer att gå bra för dig att både hinna lära upp en ny bloggkatt samt hinna provpacka innan flytten.
  För jag hoppas innerligt att ditt nya hem blir godkänt.
  Visst är det mycket att oroa sig för i livet, allt kan ju tyvärr hända som inte är bra för en, men man måste ändå njuta av livet så länge man kan när det är lugnt.
  Därför jamar alltid matte o husse att det är bäst när det inte händer något utan allt rullar på som det ska.

  Ozzy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ozzy, din matte och husse har ju rätt på ett sätt, men för oss är det ju inte så roligt i ett längre perspektiv om inget händer. Visserligen har vi det bra här på katthemmet, men det går ju inte upp mot eet eget, kärleksfullt hem.

   Radera
 4. Jamar som alla ovan och håller alla tassar att ert hem ska bli godkänt och att flytten går bra och att både ni och nya familjen kommer att trivas ihop.
  Glöm inte säga till nya blogghjälpen att han eller hon ska berätta om hur det går för er. Det är viktigt för oss alla att veta hur de gamla blogghjälparna har det i sina nya hem.
  Nospuss

  Fd hemlös

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anonym, vi kan ju inte tvinga nån att rapportera hut det går för oss, men de flesta brukar tycka det är OK. Vi får se vad husse säger.

   Radera
 5. O, vad är det du jamar?!? Du måste vara en av de bloggkatter som fått ett nytt för-alltid-hem snabbast i katthemmets historia och vi är förstås jamarglada för din och din kompis' skull!!!! Jam minns när jag som ungkatt fick veta att min bror Assar och jam skulle flytta från djurhemmet till klostret... jam kunde inte sova på flera nätter, så spänd och orolig var jam. Hoppas att allt går bra! *tass från Sixten, klosterkatt*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klosterkatterna, blogghjälpen säger att hon tror det är nån katt före mig som fått ett hem ännu snabbare, men jag är glad att det verkar som om jag får ett nu. Jag förstår att inte ni heller kunde sova när ni visste att ni skulle flytta. Fast jag är ju inte säker ännu.

   Radera

Hej, det är Benny på Södertälje Katthem. Igår hade vi styrelsemöte på katthemmet. Jag hade förstås ordnat med allt som behövdes. Den vik...