onsdag 18 oktober 2017

Katten Tessie på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Tessie på Södertälje Katthem.

Som ni förstår har jag haft mycket att göra med kalendern på sistone. Jag står i ständig kontakt med tryckeriet för att höra hur det går.

Idag kan jag meddela att kalendrarna kommer att finnas på katthemmet i morgon! Givetvis kommer ni som redan beställt och betalat att få era exemplar skickade snarast. först av alla.

Nu kan jag lägga själva produktionen bakom mig, men jag måste givetvis hålla koll på distributionen. Men jag jamar till blogghjälpen varje gång en beställning kommer in, så det ska nog gå bra!

6 kommentarer:

 1. Vi litar fullständigt på dig Tessie! Vi är jamarnyfikna på kalendern! Det är ju öden som tack vare katthemmet fått lyckliga slut som är med i kalendern.
  Minst en (helst flera) kalender borde finnas i alla hem!
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, jam , mig kan du lite på. Värre är det med blogghjälpen. Hon skulle skicka flera kuvert idag med kalendrar och frankerade dom som om det skulle vara en i varje. Sen la hon två kalendrar i ditt kuvert och la på lådan. Efteråt kom hon på att hon skulle väga vad det kostade att skicka 2 kalendrar och insåg att hon borde satt på två frimärken till! Hoppas PostNord inte märker att kuvertet väger 35 gram för mycket! I så fall får du höra av dig! (Typiskt blogghjälpen).

   Radera
 2. Åh vad roligt att kalendrarna är färdiga! Om matte får tid på lördag så skickar vi dit henne så hon kan köpa på plats
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alice, er matte är alltid välkommen till oss. Det är så trevligt när hon hälsar på.

   Radera
 3. Vi har jamat till matte att hon ska åka till er snart och köpa kalendern!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, ni är kloka ni! Hoppas matte kommer snart.

   Radera

Katten Gitte på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Gitte på Södertälje Katthem. Nu börjar man minsann märka att det närmar sig midsommar. För de kompisar som redan har egna he...