lördag 30 september 2017

Katten Tessie på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Tessie på Södertälje Katthem.

Nu har det blivit lugnt på katthemmet igen efter öppet hus. Det är alltid trevligt när det kommer snälla gäster, men det gäller ju för en bloggkatt att ha allt under kontroll också.

Sen funderar jag på att bilda ett nytt parti. Det ska heta NKR och stå för Nordiska Katt Rörelsen. Eftersom det verkar som om andra rörelser med liknande namn får väldigt stor uppmärksamhet i media tänkte jag att det borde väl vi också få. Fast vi skulle förstås vara ett snällt parti.

6 kommentarer:

  1. Bra idé med NKR, matte har idag sett de där andra på håll på ort och ställe!! Skriver INTE vad hon anser men vi jamar Fräääääss i kör!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sven, det är mycket bättre att hon tittar på NKR än de där andra.

      Radera
  2. Bra idé! Föreslår dig som partiledare och vi kommer givetvis att rösta på dig. Vi läste om den otäcka händelsen och är mycket ledsna för våra kompisar. Darrar även ilsket på morrhåren för de som utsatt våra kompisar för detta och skulle gärna vilja tassa till dem.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Micke, Molle och Mary, tror vi måste göra nåt för att visa alla att vi också har ett värde.

      Radera
  3. NKR skulle vi ansluta oss till omedelbart det lovar jag. Vi har tröttnat på alls dumheter som tvåbeningar håller på med. Klart man vill demonstrera mot dårarna i Göteborg men att göra det genom att kasta sten på poliserna verkar jamardumt det också tycker vi. Våld löser man inte med mera våld.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, du har helt rätt. Våld är sällan nån bra lösning.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...