söndag 13 augusti 2017

Katten Nina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nina på Södertälje Katthem.

Idag har jag faktiskt tagit en semesterdag. Jag har ju många sparade semesterdagar för jag hinner ju nästan aldrig ta ut dom.

Jag har haft tid att läsa tidningen lite. Där läste jag om Årets Djurhjälte. Det är bra att de som hjälper oss hemlösa katter får lite uppmärksamhet.  De skulle bara behöva var så många fler och de är värda mycket mer uppmärksamhet och beröm. Det tycker jag i alla fall.

6 kommentarer:

 1. Toppen att du lyckades klämma in en semesterdag innan den nya arbetsveckan startar och att du inte behövde rycka in angående något superakut ärende. Buffisar från oss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, jam, man måste passa på när tillfälle ges.

   Radera
 2. Det är bra - ta lite ledigt när du får chansen vilket ju inte är så ofta.
  Jennie Johansson säger så mycket klokt i artikeln på länken om Årets djurhjälte.
  Håller med om att det är så fel att ett gosedjur är dyrare än en riktig kisse när en del annonserar om katter. Det borde vara förbjudet att sälja katter så billigt.
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Björn, jag håller med dig. Vi katter borde vara mycket dyrare. Men vi hoppas utvecklingen går åt rätt håll och blir det inte så gott om katter stiger ju priset.

   Radera
 3. De var en bra och viktig artikel. Katter bör naturligtvis kosta ordentligt. Några tusenlappar. På så vis skulle förhoppningsvis många olämpliga människor dra sig för att köpa katt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Marie, problemet är bara att det finns många som säljer en katt för en 50-lapp, eller t o m skänker bort den.

   Radera

Katten Benny på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Benny på Södertälje Katthem. Ni som läste bloggen igår kanske blev rädda när jag berättade att jag var skräckslagen när jag ...