tisdag 25 juli 2017

Katten Nina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nina på Södertälje Katthem.

Idag är vi lite oroliga. Det gäller  lille F , katten som jag berättade om för flera veckor sedan och som vettisen först tyckte borde avlivas. Han har mått ganska OK men senaste dagarna har han blivit lite krasslig igen.

Meningen har varit att han skulle fått en tid för skiktröntgen för några veckor sedan, men på grund av semestrar (detta tokiga påfund av tvåbeningar) så har detta inte blivit gjort än.

Just nu när jag skriver detta är han på akutbesök på djursjukhuset. Hjälp oss hålla tummar och tassar för honom. Han har haft det så kämpigt i sitt liv att han förtjänar lite guldkant på tillvaron nu.

4 kommentarer:

  1. Åh, men lille F. Måtte du blir bra.

    SvaraRadera
  2. Men lilla F! Nu måste det väll vända och bli bra. Så svår start i livet, men F är verkligen en kämpe. Vi skickar massor av kurrterapi. Håller tummar och tassar för glatta livet. Nosbuffar från oss alla

    SvaraRadera
  3. Men lille F, vi håller alla tassar och tummar för dig. Du förtjänar att få ett riktigt bra liv. Måtte du bli bra!

    SvaraRadera
  4. Nu håller vi tassar och tummar hårdare än hårt för att lille F ska slippa vara dålig mera. Han har haft nog av det nu tycker vi alla.
    Nospuss

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu börjar jag äntligen känna mig lite varm i pälsen. Det är inte så farligt att vara bloggkatt, me...