söndag 23 juli 2017

Katten Nina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nina på Södertälje Katthem.

Blogghjälpen har berättat att det är mycket reor nu. Det betyder att affärerna säljer saker billigare har hon sagt.

Jag tycker de skulle sälja kattmat som vi behöver på rea också, t ex Royal Canin Calm, som vi har till våra skyggisar, eller Hill's Metabolic som vi ger till katter som behöver gå ner lite i vikt. Det är dyr mat, men tror ni det är rea på det? Nähä då. Där får vi allt betala fullt pris.

Det är tur att vi har många snälla och generösa människor omkring oss som ger oss pengar och mat, så vi har råd att köpa även specialfoder.

Jag tycker ni skulle få pris för att ni är så snälla!

6 kommentarer:

  1. Jam specialmat är dyrt. Husse beställer vår mat från zooplus. Han säger att de är billiga och att de har bra sortering. Det finns säkert andra som är lika bra tror jag. Huvudsaken att det är nyttig och god mat man mår bra av.
    Är det någon som skulle få pris är det alla som jobbar på katthem helt ideellt. Det är sanna hjältar det!
    Nospuss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Björn, blogghjälpen beställer vår mat från Zooplus också. De levererar hem till henne så tar hon med sig hit. Vi tycker det är bra.

      Radera
  2. Specialmat är ju superdyrt! Hos vår vettis får man 10e påsen gratis när man köpt 9 st men det blir ändå dyrt när någon behöver specialtorrisar!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sven, jam, även med lite rabatter är det dyrt med specialtorrisar.

      Radera
  3. Specialmat är jamardyrt tycker matte och det borde definitivt vara rea på kattmat! Sen har matte upptäckt något spännande. Hon tänkte ge oss mat för steriliserade katter över 7 år. Men då har man hittat på att det bara går att köpa 1,5 kgs påsar. Men är man under 7 år då finns det 8-10 kgs påsar. Hur tänkte de där? Äter man mindre bara för att man är i mogen ålder? Matte muttrar att de bara vill tjäna pengar eftersom små påsar är dyrare. Tycker vi ska demonstrera för billigare kattmat!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Micke, Molle och Mary, visst borde det vara rea på kattmat - jämt! Konstigt att de bara har 1,5 kilospåsar av er mat. Men det är nog som ni jamar - de tjänar mer pengar på små påsar.

      Radera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu börjar jag äntligen känna mig lite varm i pälsen. Det är inte så farligt att vara bloggkatt, me...