En katt på Södertälje Katthem bloggar

söndag 2 juli 2017

KAtten Nina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nina på Södertälje Katthem.

Det kom många människor igår, men inte så många som var intresserade av oss katter tyvärr.

Jo, en som är väldigt intresserad av oss kom! En av våra främsta leverantörer av mat och GODIS - Karin. Hon hade med sig två stora påsar fyllda med mat och godis. Vi fick smaka lite, men av vissa skäl, som jam inte vill gå in på, var jag inte på mitt bästa humör igår. Även en bloggkatt har rätt att vara lite sur ibland, så jag åt inte så mycket medan hon var kvar, men senare åt jag. Då hade jag blivit lite gladare igen.

Sen tänkte jag berätta att det är väldigt många katter som är saknade nu. På Vilse.nu kommer det in nya efterlysnaingar hela tiden. Jag har lånat lite kloka ord från våra kompisar på Stockholms Katthem . Läs det så kanske fler tänker på att vi är snabba när vi försvinner!

4 kommentarer:

 1. Det var kul att många kom men det hade ju varit ändå roligare om de intresserade sig för de många fina katter som inget hellre vill än att få ett föralltidhem.
  Godis är ett bra sätt att få någon på lite bättre humör. Det vet jag av egen erfarenhet.
  Läste råden på Stockholms katthems sida (det gick ju att läsa utan att ha Facebook) och det var många kloka ord. Alla som äger en katt borde läsa det!
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nalleman64, jag håller med, alla som äger en katt borde läsa detta och även såna som tar hand om en katt, kanske när matte och husse reser bort?

   Radera
 2. Bäst är om man får vara i sitt hemma med kattvakt när matte åker bort, tycker vi! Pensionat funkar inte så bra för oss då Räkan inte tål vaccin och man måste ju vara vaccinerad för att bo på kattpensionat. Buff Sven

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, klart det är bäst att man får stanna hemma även om ens människa smiter. Men ibland går ju inte det. Stackars Räkan som inte tål vaccin, men hon mår ju bra ändå.

   Radera