En katt på Södertälje Katthem bloggar

lördag 3 juni 2017

KAtten Nina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nina på Södertälje Katthem.

Idag var det bland annat en ung kille som kom på besök med sin pappa.  De berättade att de hade en katt, men att de kanske, kanske skulle ha en till. Killen sa att han tyckte jag såg jättefin ut! Pappan sa att om de skulle ta en katt till, så skulle det vara från ett katthem. Han sa att han tyckte vi gjorde en fantastisk insats och att han inte förstod hur vi orkade. Då hörde jag att blogghjälpen svarade att man måste stålsätta sig! (Vad menas med det?). För om man tar åt sig av varje katts öde kan man bli så ledsen att man inte orkar hjälpa nån katt alls. Och då har alla förlorat.

Det var ju för en gångs skull ganska bra sagt för att vara blogghjälpen.

Annars har vi fått två kompisar till vår bur. De är både snälla och dumma. Snälla för att de inte bråkar med oss, dumma för att de började leka med den leksak blogghjälpen kom in i buren med för att hon skulle leka med MIG! Nåjam, blogghjälpen sa att hon skulle komma tillbaka en annan dag och ha flera leksaker med sig, så att jag skulle få leka ifred med en leksak. Blogghjälpen fick i alla fall smeka mig på nosen idag.6 kommentarer:

 1. Det där har blogghjälpen planerat bra - Hon satte nog dina 'dumma' kompisar i din bur för att du ska förstå att leka med leksaker är kul!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sven, va?? Tror du?? *stora ögon*

   Radera
 2. Det blogghjälpen sade var mycket klokt. Pappan och killen var ju kloka de också förstås. Killen tyckte du är jättefin och det stämmer ju verkligen. Pappan som sade att de skulle ta en kisse från ett katthem tänkte helt rätt.
  Husse här hemma funderar på om vi skall adoptera en kisse till men vi är ju redan två. Han tänker om tre blir för många och någon hamnar utanför?
  Hoppas blogghjälpen leker med dig imorgon!
  Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nalleman64, tänk om ni kunde acceptera en katt till! Blogghjälpen har tre. De accepterar varandra även om de inte precis är störtkära i varandra, men det gör ingen så länge de inte bråkar tycker hon.

   Radera
 3. En del är ju faktiskt riktigt kloka! Hoppas att pappan och killen kommer fram till att de behöver en katt till till sin familj.
  Härligt med lite gos på nosen, det är mysigt!
  Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dui och Deco, vi får se. Vi är i alla fall glada att de tänker efter före.

   Radera