onsdag 28 juni 2017

Katten Nina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Nina på Södertälje Katthem.

Igår berättade vi ju att SVEKATT ska till Almedalen. Det las även ut på facebook.

Givetvis  finns det människor som vet hur allt ska skötas och hur allt ska gå till. De vet minsann att SVEKATT inte ska till Almedalen för att det finns grupper där som  ogillas.

Då undrar jag: ska såna grupper få ta över? Är det bra att alla andra försvinner så de får ha Almedalen för sig själva? Dessutom är inte SVEKATT där för att träffa dom. De har annat att göra.

Undrar vad de som tycker att SVEKATT inte ska dit gör för att hjälpa hemlösa katter? För det måste väl så klart ha andra alternativ och handla därefter så vi hemlösa katter får det bättre?

15 kommentarer:

  1. Det där med demokrati och att ALLA ska få höras även om vissa inte tycker lika är väldigt svårt i vårt land verkar det som.
    Märkligt att tvåbeningarna ska vara så inskränkta, fast kanske ändå inte, vi vet ju hur dåligt det går med katters rättigheter i vårt land så vi ska väl inte vara förvånade.

    Ozzy

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ozzy, nä, vi ska nog inte vara förvånade. Demokrati är ett fint ord, men många förstår inte innebörden i det ordet.

      Radera
  2. Man kan säga det kort: SVEKATT skall dit precis som t.ex. Djurskyddet. Eller så kan man säga det lite längre: Jam det är några tokdårar som skall vara där men de allra allra flesta är intresserade tvåbeningar som vill lära sig mera om t.ex. hur man kan hjälpa katter.
    De som väljer att inte vara där har gjort sitt val och det är upp till dem men de skall inte ge sig på andra som vill försöka hjälpa och påverka!
    SVEKATT ni är jamarbra som åker dit!
    Nospuss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nalleman64, bra jamat! Jag tycker precis som du.

      Radera
  3. Det är väll klart att SVEKATT ska åka! Bara för att det är några tokar där så ska väll andra också få prata? De flesta är nog inte intresserade av att lyssna på tokarna. Det är ju jamarviktigt att SVEKATT får berätta m sig och uttrycka sina åsikter!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Micke, Molle och Mary, så tycker vi med. Vi struntar i tokarna.

      Radera
  4. Heja Svekatt som åker till Almedalen! Självklart ska så många vettiga människor som möjligt åka dit, så att de få dummingar som är där märks så litet som möjligt. Hoppas Svekatt får många lyssnare och goda resultat!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gustav, vi tänker åka! Jam har jamat till blogghjälpen att här ska vi inte backa för några tokstollar.

      Radera
  5. Man tar sig för pannan - oempatiska tokar tar aldrig slut!! Heja SVEKATT och blogghjälpen som åker till Almedalen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sven, SVEKATT behöver sprida sitt budskap - överallt.

      Radera
  6. Jättebra att ni åker dit och kanske kan få några att inse katters värde :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, vi hoppas många kommer att lyssna på oss.

      Radera
  7. Naturligtvis ska ni åka dit. Ett jättebra initiativ. Ju fler som får ökad kunskap om hemlösa katter desto bättre.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Marie, så resonerar vi också. Vi åker!

      Radera
  8. Vårt föreslagna erbjudande för kunder under det nya året är positivt och totalt engagemang, så att arbeta med oss ger dig maximal garanti för att få finansiering för vi har en A + rating i finansiering. Frank Lån Tjänster (FLS) genom åren har varit högt rankad som en av de bästa online-företag med en billigare ränta. Om du är i behov av finansiering, tveka inte att kontakta oss via telefon (+1-713-389-6778) eller E-post: k.frankloans@gmail.com

    SvaraRadera

Katten Hanina på Södertälje Katthem berättar

Hej, det är Hanina på Södertälje Katthem. Nu har jag klarat av årsmötet. Det vara mycket jobb med det, men nu vet jag ju hur man gör. Bloggh...